Отидете към основна версия

948 1

ЦСКА на Йешич записа първи успех

  • цска-
  • черноморец-
  • миодраг йешич
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА спечели с 2:0 при домакинството си на Черноморец, записвайки и първият си успех под ръководството на Миодраг Йешич.

И двата гола за „армейците" реализира Сержиньо (24', 90').
 
Повторен дебют с „червената" фланелка пък направи Спас Делев.

ЦСКА започна добре и с агресивна игра успя да открие резултата. В 24-ата минута Сержино изненада Стоян Колев с удар от дистанция. Топката тупна под плонжа на вратаря, за който остава и сериозна вина за гола.

Малко преди попадението Черноморец пък пропиля страхотна възможност от двоен фаул, в наказателното поле. Вместо да стрелят към вратата футболистите на Херо решиха просто да подарят топката на съперника.

След гола на ЦСКА мача се успокои и темпото спадна.

В 41-ата минута централният бранител на домакините Пламен Крачунов получи комоцио и бе откаран с линейка в болницата.

През втората част „акулите" тръгнаха в атака и създадоха две възможности пред Тодор Паланков и Ванчо Траянов. Късметът си опита и Станислав Дрянов, който опита да прехвърли стража на „червените" от 30 метра! В 82-ата минута Терзиев можеше да се превърне в герой за бургазлии, но изстрелът му с глава бе право в ръцете на Черни.

В добавеното време дълъг пас на вратаря Черни изведе двама души от ЦСКА сами срещу Стоян Колев. Младият Чочев не се излакоми и изведе Сержино, който на празна врата направи 2:0.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини