Отидете към основна версия

3 525 0

Владо Николов подаде оставка, като координатор на националните отбори

  • владо николов-
  • българия

Той призна, че си тръгва със смесени чувства за настоящето и бъдещето на родния волейбол

Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на националния отбор по волейбол Владо Николов обяви, че се оттегля от поста на координатор на националните отбори. Новината той потвърди пред БНТ, където сподели и мнението си за настоящето и бъдещето на „лъвовете“ и „лъвиците“.

Оценката ми е двуполюсна (след напускането). При мъжете и жените се представихме колебливо с достигането само до осминафиналите на европейските първенства. Точно обратното е с подрастващите тимове. Особено този на Мартин Стоев, който стана втори в света. От една страна има разочарованието, но от друга виждаме, че бъдещето е осигурено. Вярвам, че най-доброто предстои“, каза Николов.

Бившият диагонал изрази задоволството от свършената работа през изминалата година, в която заемаше поста, но решението му да подаде оставка е предизвикано от факта, че извършваше дейността на доброволни начала, а това е започнало да вреди на основната му работа, като треньор в Левски.

Владо Николов възнамерява да се фокусира изцяло върху юношеската школа на „сините“, като се прицели в още по-високи резултати за момичетата.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.

Свързани новини