Отидете към основна версия

5 258 10

Роналдо се поглези с ново Bugatti за €10 млн.

  • кристияно роналдо-
  • bugatti

Португалецът е сред най-отявлените почитатели на суперколите в света

Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо е любител на бързите скорости не само на терена, но и извън него. Доказателство за това е препълненият му със суперавтомобили гараж, в който съвсем скоро ще се настани още едно бижу на стойност €10 млн., научихме от Bild.

Изданието твърди, че португалската суперзвезда е поръчала предстоящото бижу в колекцията на Bugatti, което ще бъде с наименованието Centodieci, което в превод означава „110“. Препратката е към емблематичния модел EB110 от 1991 г., който печели приза за най-бърз автомобил през въпросната година.

Возилото е с 16 цилиндъра, които предоставят мощност от внушителните 1600 конски сили. Само 10 от тези зверове ще бъдат произведени от сръчните ръце на инженерите на Bugatti в Молсайм, Франция. Колата е планирана да развива 100 км/ч за 2,4 секунди, а максималната скорост ще бъде целенасочено ограничена до 380 км/ч с оглед международните регулации.

Роналдо снощи се превърна в първия футболист, достигнал до 58 кариерни хеттрика, разписвайки се на три пъти срещу Люксембург. Това изглежда ще бъде един добър начин, за да го отпразнува.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.

Свързани новини