Last news in Fakti

30 Януари, 2023 17:03 660 1

Амбициозният план на Саудитска Арабия включва не само Роналдо, но Меси, де Бройне, Салах и куп други

  • саудитска арабия-
  • кристияно роналдо-
  • лионел меси-
  • мохамед салах-
  • кевин де бройне

Кралството работи много усърдно по програмата „Визия 2030“

Амбициозният план на Саудитска Арабия включва не само Роналдо, но Меси, де Бройне, Салах и куп други - 1
Снимка: БГНЕС

Саудитска Арабия доказа вече, че не се шегува в опитите си да реализира своя проект „Визия 2030“. Местният футболен шампионат вече се похвали с привличането на Кристияно Роналдо, а Sky Sports твърди, че се работи усилено по трансферите на Лионел Меси, Кевин де Бройне, Мохамед Салах и още куп други звезди на футбола.

Аржентинската суперзвезда на ПСЖ все още не е решила бъдещето си отвъд настоящия сезон. Договорът му с „парижани“ изтича след няколко месеца, а възможностите за завръщане в Барселона изтъняват с всеки изминал ден. Мнозина го призовават да се пенсионира, докато е на върха, но евентуална оферта в размер на £200 млн. на сезон би могла да изкуши дори най-заможните бизнесмени по света.

Саудитите отдавна наливат милиарди за спорт по всички точки на света, но изглежда това вече не е достатъчно на шейховете, щом подобни сделки вече не са само в сферата на вероятностите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ти да видиш

    0 0 Отговор
    За някои като Пендалдо ... не всичко е пари