Last news in Fakti

26 Януари, 2023 22:54 1 646 4

Роналдо и компания отпаднаха от Суперкупата на Саудитска Арабия

  • ал-насър-
  • суперкупа на саудитска арабия-
  • кристияно роналдо-
  • ал-итихад

Португалецът не успя да се разпише в срещата

Роналдо и компания отпаднаха от Суперкупата на Саудитска Арабия - 1
Снимка: БГНЕС

Ал-Итихад отстрани Ал-Насър с 3:1 на полуфиналите за Суперкупата на Саудитска Арабия, с което надеждите на Кристияно Роналдо за бърз първи трофей в новия си клуб угаснаха.

Португалецът прекара цял мач на терена, но така и не успя да се разпише, с което неминуемо ще дойдат и първите негативни коментари по негов адрес в страната.

Ромариньо и Абдерразах Хамдалах дадоха аванс на домакините през първата част, а Талиска върна надеждите на своя тим в средата на второто полувреме.

Точка на спора обаче даде Муханад Ал-Шанкити в 93', с което официализира отпадането на Ал-Насър от надпреварата за суперкупата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До г-н Янкулов, Автор във Fakti.bg

    19 0 Отговор
    Г-н Янкулов, всеки път изписвате грешно малкото име на Роналдо ! Правилното изписване е КристиАно ... Дори и на португалски се произнася КрищиАну ... Няма "Я", има "А" ! Извинявам се, ако съм Ви засегнал, сега най-вероятно ще изтриете веднага моят коментар, но въпреки това се надявам да се поправите занапред ...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Адам Хилтън

    4 9 Отговор
    Той и Бербо тъй беше като отиде в Манчестър, обаче на никой не плащаха да му подава и да вкарва, и затова повечето време седя на скамейката и го изхвърлиха. Сега пък политик се връща да става.
  • 4 мухаха

    2 1 Отговор
    Пак някой друг му е виновен на тоя скапан.к