Last news in Fakti

13 Октомври, 2021 15:30 5 249 10

Роналдо се поглези с ново Bugatti за €10 млн.

  • кристияно роналдо-
  • bugatti

Португалецът е сред най-отявлените почитатели на суперколите в света

Роналдо се поглези с ново Bugatti за €10 млн. - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо е любител на бързите скорости не само на терена, но и извън него. Доказателство за това е препълненият му със суперавтомобили гараж, в който съвсем скоро ще се настани още едно бижу на стойност €10 млн., научихме от Bild.

Изданието твърди, че португалската суперзвезда е поръчала предстоящото бижу в колекцията на Bugatti, което ще бъде с наименованието Centodieci, което в превод означава „110“. Препратката е към емблематичния модел EB110 от 1991 г., който печели приза за най-бърз автомобил през въпросната година.

Возилото е с 16 цилиндъра, които предоставят мощност от внушителните 1600 конски сили. Само 10 от тези зверове ще бъдат произведени от сръчните ръце на инженерите на Bugatti в Молсайм, Франция. Колата е планирана да развива 100 км/ч за 2,4 секунди, а максималната скорост ще бъде целенасочено ограничена до 380 км/ч с оглед международните регулации.

Роналдо снощи се превърна в първия футболист, достигнал до 58 кариерни хеттрика, разписвайки се на три пъти срещу Люксембург. Това изглежда ще бъде един добър начин, за да го отпразнува.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герги

    20 10 Отговор
    Тази новина е за да ни дразни нали...голям праз че си я е купил.Да си купи и камион Скания...
  • 2 Голям е. Това за него е мега бизнес

    35 1 Отговор
    Купува супер лимити рана кола за 10млн. и понеже е колата на Роналдо, я продава след 2 години за 20 млн. Браво на пича и съветниците му. Тоя е машина за пари
  • 3 gost

    22 5 Отговор
    Аз пък се поглезих с нова Хонда Джаз... 2008-ма година!
  • 4 Ахъ

    17 4 Отговор
    Преди време излезе едно писание от лекарка, колко всичко е достоверно не зная, но беше нещо от сорта-Давате милиони на футболистите, а нас търсите да ви спасяваме от ковид19. Вървете при тях, те може да имат лекарство. Та-играят, нека печелят, ама какво чаак толкова е свръх полезното да се дават свръх много пари за професионалните спортисти-не зная. Та 10 милиона долара, ако печелите по 20 000 годишно, са 500 годишни заплати. а той да си я какра със здраве Не е виновен който...
  • 5 ГлАдния

    19 9 Отговор
    А толкова деца гладуват
  • 6 ГлАдния

    18 8 Отговор
    А толкова деца гладуват

    Коментиран от #9

  • 7 популист

    8 1 Отговор
    Да му е честита и да си я кара със здраве,това са чесно изкарани пари,колко са като него!!
  • 8 В е л и к и я

    4 4 Отговор
    Тоя с гадните пръсти май не знае в къв свят живее .....!
  • 9 А пък ти на колко си помогнал?

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "ГлАдния":

    А пък ти на колко си помогнал?
  • 10 Човека

    3 2 Отговор
    Португалски циганин!

    Тоя е готов и един 1 милиард да даде,то е казано дай на простака власт и му гледай сеира