Отидете към основна версия

1 001 0

Ирбис и НСА се срещат за пръв път от сблъсъка за титлата насам

  • ирбис-
  • нса-
  • хокей

Шампионите имат да защитават реномето си на фаворит

Снимка: Circle Media

Ирбис и НСА повтарят тази вечер финала от миналия сезон в националния шампионат по хокей на лед, в който Ирбис спечели шестата си поредна титла. Сблъсъкът в редовния сезон сега ще определи дали шампионът или някой от претендентите ще се откъсне напред в класирането.

Надявам се, че ще стане хубав мач, тъй като срещу нас всички излизат пределно мотивирани и това в пълна степен важи за НСА. Смятам, че ние разполагаме с по-добро нападение и защита и има равнопоставеност на вратарския пост. Опитът е на наша страна, но ще е интересно с какво ще се опитат да ни изненадат съперниците ни“, заяви треньорът на Ирбис Станислав Мухачов.

Понесохме тежко загубата на финала в края на миналия сезон. Но сега започваме нова битка и ще се борим за успеха във всяка среща. Ние разполагаме с по-млади играчи, имаме повече скорост на леда и сме подготвили някои интересни нови неща за мача ни с Ирбис. Очаквам качествен хокей и силен мач“, каза наставникът на НСА Светлин Стоев.

Срещата от националния шампионат по хокей на лед е тази вечер от 20:30 часа в Зимния дворец в София и ще се излъчи пряко по B1B Box.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини