Отидете към основна версия

1 257 9

Арда и Левски се оказаха неспособни на голове

  • арда-
  • левски-
  • efbet лига-
  • 0:0

Двубоят между двата тима бе предимно битка

Снимка: Facebook/Левски

„Арда“ и „Левски“ не успяха да си отбележат гол и записаха нулево реми на "Арена Арда" в двубой от 16-ия кръг на Първа Лига.

Двубоят започна равностойно, като „Арда“ стигна до първи корнер в 3-ата минута, след който не последва опасност за Николай Михайлов. „Левски“ тръгна в контраатака, която обаче бе спряна от Давид Кики.

В 16-ата минута „сините“ стигнаха до добра възможност, като след центриране от корнер топката се озова в Гьоко Зайков, но той стреля право в Караджов. В 25-ата минута „Арда“ изпълни корнер, след който Ники Михайлов увисна, а Милен Желев не успя да изпрати топката във вратата. Три минути след това стражът на „сините“ се намеси решително след изстрел на Иван Коконов.

В следващите минути до почивката двата тима владееха топката без да създадат чисти положения за гол.

В 49-ата минута Марин Петков стреля над вратата от пряк свободен удар. В 58-ата Станимир Стоилов извърши първата си смяна, заменяйки Димитър Костадинов със Здравко Димитров.

В 56-ата минута Спас Делев получи дълго подаване в наказателното поле, но в последния момент Галчев успя да избие в корнер. Две минути след това Станимир Стоилов извърши първата си смяна, заменяйки Димитър Костадинов със Здравко Димитров.

В 74-ата минута влезлият като резерва Тонислав Йорданов центрира в наказателното поле, а Иван Горанов с глава изчисти.

В 78-ата "сините" искаха дузпа за игра с ръка на футболист на „Арда“ след изстрел на Ради Цонев, но такава не бе отсъдена.

До края двата тима продължиха със здравата битка на терена, но до голове така и не се стигна.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини