Last news in Fakti

27 Ноември, 2021 15:11 2 321 16

Национална левскарска обиколка: Наско Сираков с гръмко изказване в родния град на Мъри

  • наско сираков-
  • левски-
  • обиколка-
  • фенове-
  • национална левскарска обиколка

"Нямаме нужда от речи, хвалебствия. Имаме нужда от работа", заяви съсобственикът на "синия" клуб

Национална левскарска обиколка: Наско Сираков с гръмко изказване в родния град на Мъри - 1
Кадър: Левски ТВ

Проектът "Левски сме левскарите" бе обсъден с фенове в Хасково днес преди гостуването на тима в Кърджали. Срещата на мажоритарния собственик на ПФК Левски Наско Сираков, старши треньора Станимир Стоилов, изпълнителния директор на клуба Ивайло Ивков и председателя на Управителния съвет Даниел Боримиров бе осъществена съвместно с местния клуб на "сини" привърженици "Непримиримите - синьо Хасково". Кампанията започна с продажба на фен артикули от подвижен магазин на площад "Общински".

По-късно на събиране с феновете в спортна зала "Дружба" беше цялото ръководство на "сините".

"Щастлив съм, че се намирам в моя роден град за това събитие, което е свързано с Левски. Всички имаме някаква яснота каква е целта на тази обиколка. Всички да кажем и да разкажем на привържениците на Левски за начинанието на клуба. Прекалено много мъгла имаше около нашия клуб през последните години. Радвам се, че сега всички сме с лицата си. Това са най-хубавите срещи. В тях няма лицемери. Моето мнение за сдружението вече съм го казвал. Най-важно е да добие честност. Сядаме с лицата си, за да няма недомлъвки. Левски има нужда от всеки свой привърженик. Надявам се с по-сериозна работа да успеем и спортно-технически да радваме привържениците. Значително трябва да се подобрим. Без отбора да играе футбол, който да събира левскарите, вие няма как да сте ентусиазирани. Ще работим, за да изглеждаме както трябва. Има наченки да върнем гордостта на Левски на терена. На първо място е да се върне стила на Левски с левскарското надмощие на терена. Искам да видя Левски горд на терена", каза Мъри пред феновете.

"Дойдох един път в Хасково в спортното училище, после се върнах като футболист. Надявам се това да бъде отлично начало. Символично е това идване. Надявам се да стартира мащабна кампания, която да ни помогне по-бързо да стъпим на крака. Нямаме нужда от речи, хвалебствия. Имаме нужда от работа. Най-добре е каквито въпроси имате, да си казвате. В дискусия най-лесно се ражда истината", каза Сираков.

От 17:30 часа Левски гостува на Арда в Кърджали.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирчо

    5 2 Отговор
    Ще им услужа с автобуса на промяната.
  • 2 111111

    16 1 Отговор
    Левски някога бе голям клуб. Сега е като сергия на амбулантни търговци. Спрете да взимате чужденци и играйте с юноши. В това има поне чест и достойнство, феновете ще го оценят. Какво да им гледат на Билал Бари или оня Шелис. Единият се спъва в топката, другият не може да я спира.

    Коментиран от #4, #5, #6

  • 3 Гръмка

    15 2 Отговор
    пръдня !
  • 4 Розов палячо

    5 10 Отговор

    До коментар #2 от "111111":

    Ако има конкур по простотия, ще вземеш две първи места
  • 5 Левскар

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "111111":

    Не гледай като не искаш. Кой е този отбор в БГ или дори в света с 11 юноши? Ето днеска ще играят Ники Михайлов, Галчев, Краев, Боби Цонев, Ради Цонев, Марин Петков. Я ги преброй колко са 5 юноша на отбора. Кой е този отбор с 5 юноша на отбора дай да видим? Като сложим и Иван Горанов който също е минал през ДЮШ на Левски стават 6 повече от половината!

    Коментиран от #9, #14

  • 6 Шелис

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "111111":

    Какъв Шелис ти в миналото ли живееш той е пътник.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Перо

    9 0 Отговор
    Като се знае кой е собственика и всичко е ясно!
  • 9 Ajax,

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Левскар":

    Barcelona... Ако питаш за българските, то с изключение на Славия, Левски, ЦСКА, Пирин, не знам да имат сериозни ДЮШ.

    Коментиран от #10

  • 10 Левскар

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ajax,":

    Ти сериозно ли сравняваш Левски с Аякс и Барселона? За Славия да чест му прави на Венци Стефанов може да го плюят, но школата му е супер. Пирин беше сега играят с едни 30 годишни пенсии нищо общо с Левски където има само 4 момчета над 25 години друго всичко да младежи. За ЦСКА София ти сериозно ли??? Навремето Литекс имаше топ топ топ ДЮШ откакто се премести в София взе най-лошото от ЦСКА. Сега играят 9 чужденеца един юноша на Левски Йомов и един на Литекс Турицов. Голям пример няма що. Така че Славия и Левски по неволя сега са пример как да се развива ДЮШ. Жалко за Литекс пак казвам имаха велик ДЮШ но в минало време.
  • 11 Норге

    6 2 Отговор
    Просяците пак почнаха.Сливи за смет!
    Закривай!
  • 12 Запознат

    4 2 Отговор
    Канал 3 ще изкара маса пари като идете по нивите при кравите
  • 13 Дедо Пенс

    4 1 Отговор
    Мъри е селянин от околните села! А тия пак тръгнаха по просия...
  • 14 Тито

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Левскар":

    Говорим за футбол не за ганкиното
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 тнт

    2 0 Отговор
    Май тръгнахте на просия по села и паланки. Как се излагате само господа.