Last news in Fakti

27 Ноември, 2021 20:19 1 276 6

Станимир Стоилов призна: На Левски му липсва достатъчно увереност и класа

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • арда

"Не можехме да вземем повече с оглед на показаното", каза Мъри след равенството на "сините" с Арда

Станимир Стоилов призна: На Левски му липсва достатъчно увереност и класа - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след нулевото равенство с Арда (Кърджали). Според специалиста "сините" са си тръгнали закономерно с точката.

"Наистина труден двубой и за двата отбора, повече битка и желание. Не можехме да вземем повече с оглед на показаното. Да, с късмет някой можеше да вземе и трите точки, но не стана качествен двубой. Трябва да играем много по-уверено, с повече самочувствие. Трябва да работим, отсъстваха опитни футболисти. Виждам увереност във фаза "защита", но има неща, върху които трябва да работим.

Днес не изглеждахме по най-добрия начин кондиционно също, трябва да подобряваме кондицията си. Трябва да играем повече с топката, а ние дадохме инициативата през второто полувреме на отбора на Арда. Липсва ни достатъчно футболна увереност и класа, това ни създава все още проблеми в атакуващ план, но това може да се подобри във времето, с добавяне на класни състезатели, младите все още действат под голямо напрежение. Липсата на Драган и Георги Миланов оказва влияние, защото те имат самочувствие върху контрола на топката, нивото на "А" група не е толкова заплашващо за младите, които трябва да работят и да се развиват.

Като не си спечелил мач срещу Ботев (Враца) на "Герена", това тежи. Срещу Ботев и ЦСКА 1948 имахме нарисувани шест точки, а взехме две. Трябва да добавяме класа, на този етап отборът е леко стабилизиран, играем с желание и амбиция, но очаквам още много повече от нашия отбор в интерес на истината. Надявам се като подсилим отбора и като се върнат опитните да подобрим контрола върху топката, ще трябва да се стабилизираме игрово и финансово.

Колкото повече мачове играем, толкова по-добре. Досега нямахме проблеми с травмите, играчите ще се възстановят. За мен беше приятно, че се проведе среща с феновете в моя роден град, присъства цялото ръководство почти, опитваме се да направим едно семейство. Първо трябва да можем да гледаме хората в очите, най-важното нещо е да помагаме на Левски, защото ние също сме привърженици. Привържениците държат Левски, те са нещото, което се е запазило през годините", заяви Мъри след срещата.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    7 1 Отговор
    Ами ,нали братята трябваше да дадът класа,а и още някои футболисти,които почти се крият.Преценяй кой има и кой няма класа за Левски и ги чисти по малко.Иначе колкото и да тренира един футболист без данни ,няма да стане по добър..
  • 2 Чудо

    5 2 Отговор
    Мъри на вас и левскарите Боко е.а мамата.

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Коки

    6 2 Отговор
    Два мача не може да вкарат гол, а Раев щял до две години да става шампион, първо направете така че да не изпадне отбора а после другото. Едно е да искаш друго е да можеш а трето и четвърто е да го направиш.
  • 4 Левски 1914

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Чудо":

    Той такова мамата на цялата държава.

    Коментиран от #6

  • 5 Алфа Вълкът

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "Чудо":

    Какъв Боко бе, това е отбора на всички власти, още преди Гроб, тия трябваше да са в гроба!
  • 6 Бравос

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    Този път си прав!