Отидете към основна версия

3 074 21

Мачът между „Кобрата“ и „Циганина“ не буди очаквания интерес от зрителите

  • кубрат пулев-
  • жуниор дос сантош-
  • боен триад

Едва около 1 000 билета бяха продадени в първия ден, откакто пропуските бяха пуснати на пазара

Кубрат Пулев ще защитава титлата си по боен триад срещу бившия световен шампион на UFC Жуниор дос Сантош на 26 февруари, а през вчерашния ден бяха пуснати в продажба билетите за гала вечерта в Хюстън. Продадените пропуски обаче не оправдават очакванията на организаторите от Triller Fight.

През първите 24 часа са продадени едва около 1000 билета, въпреки че капацитетът на „Тойота Център“ е за около 15 000 зрители.

Изглежда новият формат в бойните спортове не се радва на толкова голяма популярност, колкото вещаеха социалните мрежи през изминалите няколко години.

Почитатели на бокс и смесените бойни изкуства отдавна водят спор за превъзходството на техните любимци над тези от другия спорт, а бойният триад обединява именно двата стила и това в нестандартен триъгълен ринг.

Първото събитие от тази категория бе оглавено именно от „Кобрата“, когато нокаутира Франк Мир още в първия рунд. „Циганина“ обаче е далеч по-голяма звезда от американеца и би следвало да окаже по-голяма съпротива на българина.

Цените на билетите за мача са между $50-275.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини