Отидете към основна версия

4 398 3

Мистериозна красавица е откраднала $60 000 от най-голямата звезда на UFC

  • камару усман-
  • ufc-
  • обир

Явно чарът ѝ ще е бил наистина пленителен

Снимка: БГНЕС

Едва ли в момента в UFC има по-голяма звезда от камерунеца Камару Усман, но фактът, че е толкова добър в октагона не му помогна по никакъв начин, когато се е сблъскал с мистериозна красавица, която е успяла да го излъже с $60 000 и да изчезне от живота му.

Шампионът в полусредна категория разказва пред GQ, че мнозина негови приятели са го убеждавали да започне да инвестира заработените си с кръв пари, защото рано или късно спортът ще му обърне гръб. След известно време той се вслушва в съветите и решава да помоли един от своите познайници за контакт с инвестиционен брокер, който да го светне по темата, защото сам признава, че не разбира нищо от акции.

Усман в крайна сметка се среща с една красива жена, чието име не назовава. Чарът ѝ е бил толкова пленителен, че боецът дори решава, че може да ѝ се довери преди да я проверят адвокатите му. Той ѝ дава солидна пачка, която тя гарантира, че ще умножи и веднага след това изчезва от живота му.

Камерунецът е категоричен, че двамата не са имали интимни отношения и въпреки това по някаква причина ѝ се е доверил.

Камару Усман може и да най-голямата звезда на UFC, но от няколко години насам се твърди, че организацията не плаща достатъчно на своите атлети и по тази причина мнозина търсят препитанието си в алтернативни дисциплини и дори правят опити, за да се котират в професионалния бокс. Сега сигурно му се иска и той да бе взел това решение.

Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.

Свързани новини