Last news in Fakti

27 Януари, 2022 16:00 4 391 3

Мистериозна красавица е откраднала $60 000 от най-голямата звезда на UFC

  • камару усман-
  • ufc-
  • обир

Явно чарът ѝ ще е бил наистина пленителен

Мистериозна красавица е откраднала $60 000 от най-голямата звезда на UFC - 1
Снимка: БГНЕС

Едва ли в момента в UFC има по-голяма звезда от камерунеца Камару Усман, но фактът, че е толкова добър в октагона не му помогна по никакъв начин, когато се е сблъскал с мистериозна красавица, която е успяла да го излъже с $60 000 и да изчезне от живота му.

Шампионът в полусредна категория разказва пред GQ, че мнозина негови приятели са го убеждавали да започне да инвестира заработените си с кръв пари, защото рано или късно спортът ще му обърне гръб. След известно време той се вслушва в съветите и решава да помоли един от своите познайници за контакт с инвестиционен брокер, който да го светне по темата, защото сам признава, че не разбира нищо от акции.

Усман в крайна сметка се среща с една красива жена, чието име не назовава. Чарът ѝ е бил толкова пленителен, че боецът дори решава, че може да ѝ се довери преди да я проверят адвокатите му. Той ѝ дава солидна пачка, която тя гарантира, че ще умножи и веднага след това изчезва от живота му.

Камерунецът е категоричен, че двамата не са имали интимни отношения и въпреки това по някаква причина ѝ се е доверил.

Камару Усман може и да най-голямата звезда на UFC, но от няколко години насам се твърди, че организацията не плаща достатъчно на своите атлети и по тази причина мнозина търсят препитанието си в алтернативни дисциплини и дори правят опити, за да се котират в професионалния бокс. Сега сигурно му се иска и той да бе взел това решение.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В софия 60 000 долара са

    9 0 Отговор
    Точно 2 гаража подземни паркоместа
  • 2 Б.Б. от Банкя

    10 0 Отговор
    Не е попаднал на моята Мата Хари, щеше да му напълни чекмеджета, а не да го ограбва.
  • 3 Ангел Димитров

    1 0 Отговор
    Научете ги тея спортисти бе !!! НЕ ВСИЧКИ африканци са камерунци !!!!! Ако "редактора" гледаше поне малко от този спорт, щеше да знае , че прякора на Камару е "The Nigerian Nightmare" , тъй като е роден в Нигерия ! Това, че Франсис е камерунец и е приятел с Камару не ги прави от 1 националност !!!! Знам, че ако беше за някой футболен отбор от Б група от Монтана или Силистра, автора ще може да изреди всички играчи, от къде са, пълна автобиография още малко, но дойде ли време за световноизвестни спортисти или спорт, различен от футбол, и нищо не знаят. Не е хейт това, масово е така ! 💯 Малко повече проучване ударете, преди да пишете !