Отидете към основна версия

14 805 3

Видео доказва защо всички в UFC се страхуват от Хамзат Чимаев (ВИДЕО)

  • хамзат чимаев-
  • кейн муса-
  • ufc-
  • mma

Чеченецът продължава да изпитва трудности в намирането на опоненти

Хамзат Чимаев може и да не е притежател на шампионски пояс в UFC, но реномето му на най-страховития тип в полусредна категория се затвърждава все повече. Причината не е само в четирите му скоростни победи, откакто се присъедини към организацията, а в безбройните клипове, които обикалят социалните мрежи, за да служат за предупреждение, че той е напът да завладее дивизията.

С една от последните си изяви чеченецът накара мнозина да повдигнат вежди в удивление, защото се вижда как с лекота контролира спаринга си с една от звездите на Bellator Кейн Муса.

35-годишният англичанин прави няколко неуспешни опита, за да свали далеч по-младия си и на хартия неопитен съперник, но с привидно апатична стратегия той го държи на земята, докато подготвя победния си ход. Няколко секунди по-късно Чимаев буквално се качва върху главата на Муса, завърта го и прави ключ на ръката, с който го принуждава да се откаже.

Разбира се, не бива да пренебрегваме факта, че двамата са в тренировъчна среда, но дори така движението си струва да бъде изкоментирано.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.

Свързани новини