Отидете към основна версия

6 634 11

Фитнес модел показа как изглеждат 10 кг. разлика върху собственото ѝ тяло (СНИМКА)

  • джен хюърд-
  • фитнес

Борбата очевидно не бива да е срещу килограмите, а срещу огледалото

Отдавна се стараем да прилагаме максимата, че нашият основен враг не е кантарът, а огледалото. Колко успешно върви битката вече е друг въпрос, но с помощта на фитнес модела Джен Хюърд можем да докажем теорията си на практика.

Наскоро тя публикува снимка в своя Instagram, където нагледно показва как изглеждат 10 кг. разлика върху собственото ѝ тяло. Разбира се, от видяното е редно да отчетем, че в снимката „след“ тя има и силиконови импланти, които грубо сметнато би следвало да тежат между 500-600 г.

Нека сега проверим какво ни казва Джен за двете снимки.

На първата тя показва себе си от дните, когато е правела само кардио във фитнеса, защото е смятала, че сексапилът се крие изцяло в показателите на кантара. Там тя е 54 кг.

На втората я виждаме след коренна промяна в режима на тренировки, а именно включвайки силови упражнения. В конкретния случай тя е 65,7 кг.

Ето и основните разлики в начина на живот, който Джен Хюърд си налага, за да постигне коренно противоположния ефект.

От 90 минути кардио 5-6 дни в седмицата към спиране с кардиото. От упражнения с малки тежести по 5 пъти седмично към 3 пъти, но с по-високи тежести. От стриктна диета с около 1100 калории на ден към свободна диета с около 2500 калории на ден. От ниски енергийни нива към огромни количества енергия. От загуба на тлъстини и мускулна маса към стройна фигура със стегната мускулатура. От обсебващ тренировъчен режим към тренировки, оставящи достатъчно време за развлечения.

Времето на анорексичната красота със сигурност е отминало, защото жените все повече осъзнават, че здравето е това, което наистина ги прави красиви.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.

Свързани новини