Отидете към основна версия

1 545 9

Бой на детски футболен турнир между пазарджиклии и пловдивчани (ВИДЕО)

  • хебър-
  • лидер

Родители и треньори се включиха в нажежаването на обстановката

Снимка: Shutterstock

Регионалното дерби между юношите на пазарджишкия Хебър и пловдивския Лидер приключи преждевременно след масови сблъсъци по терена между децата и нахлуването на родители и треньори, научихме от спортното издание BG Derby.

Грубо нарушение в центъра на терена стана причина момчетата да си налетят на бой, а усилията на главния съдия Джулия Бутракова за потушаване на напрежението не свършиха работа.

От лагера на домакините заявяват, че техни треньори са влезли първи на терена, за да се опитат да разтърват децата, а от трибуните в същото време нахлуха и родители на част от участниците. Това накара хората и от двете страни да си хвърлят обвинения за случилото се, но за щастие не се стигна до бой и между възрастните.

Бутракова реши, че няма как да овладее ситуацията с оглед малкото охранители край терена и побърза да прекрати срещата при резултат 2:0 за домакините. Очаква се все още окончателното решение на БФС по случая, установяването на виновниците и присъждането на служебна победа за Хебър или Лидер.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини