Отидете към основна версия

3 334 15

Феновете на Левски обвиниха Румен Радев за драмите около финала за Купата срещу ЦСКА

  • купа на българия-
  • румен радев-
  • левски-
  • цска

„Сините“ запалянковци обвързаха смяната на датата с президента на България

Снимка: БГНЕС

Финалът за Купата на България по футбол стана повод за редица полемики, но най-изненадващата сред тях е по адрес на президента на страната - Румен Радев. Той бе посочен за виновник в казуса от Националния клуб на привържениците на Левски София.

Явно, вдъхновен от „специалната военна операция“, г-н Радев си спомня с тъга за времената, в които мустакатата фуражка Гиви Орджоникидзе (Военния, военноморския и военновъздушния аташе при посолството на СССР в София) връчваше Купата на Съветската Армия. Само че това е Купата на България и е за българските привърженици, а не за един фен. Въпреки това, въпросният фен, измежду тежкия график на екскурзията си в Мадрид, очевидно намира време да докаже, че не мисли като нас“, написаха от НКП в социалните мрежи.

„Вечното дерби“ бе преместено за 15 май от 17:00 часа, след като ден по-рано от БФС обявиха, че срещата ще е на 11 май от 19:00 часа. Като причина за промяната е посоча препоръката от СДВР в следствие на организирани протести в столицата по същото време.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 29 гласа.

Свързани новини