Отидете към основна версия

2 451 11

Лечков е категоричен, че с колегите му няма да изпуснат кокала от БФС

  • йордан лечков-
  • бфс

Той продължава да е сред най-гласовитите управители в родния футбол през изминалите близо 20 години

Снимка: БГНЕС

Йордан Лечков за пореден път потвърди позицията на действащите управляващи в българския футбол, като в интервю за родния таблоид „Блиц“ заяви, че решението на Софийски градски съд е само първото полувреме на мача.

Първо да поясня, че ще обжалваме. В това спор няма. Аз още преди една година казах, че всичко това ще продължи дълго време. Поне 7 години ще се влачат нещата в съдилищата. Защото въпросното дело не е единственото, има още“, каза той пред изданието, цитиран от „Топспорт“.

Той продължи с цветущите си изказвания и разшири метафората за футболния мач, като каза, че ще има второ полувреме, продължения и дори дузпи, но те няма да са по 5, а ще са много повече.

Лечков отдавна се утвърди, като един от най-гласовитите футболни деятели у нас през изминалите близо 20 години, независимо от факта, че ежегодно любимият на милиони българи спорт продължава да затъва в следствие на решенията на действащото ръководство на БФС, начело с Борислав Михайлов.

Припомняме, че СГС обяви снощи, че всички решения от конгреса на 12 октомври 2021 г. се отменят, защото 90 делегати са взели участие в него без да имат законово право за това.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 23 гласа.

Свързани новини