Last news in Fakti

17 Юни, 2022 17:03 2 446 11

Лечков е категоричен, че с колегите му няма да изпуснат кокала от БФС

  • йордан лечков-
  • бфс

Той продължава да е сред най-гласовитите управители в родния футбол през изминалите близо 20 години

Лечков е категоричен, че с колегите му няма да изпуснат кокала от БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Йордан Лечков за пореден път потвърди позицията на действащите управляващи в българския футбол, като в интервю за родния таблоид „Блиц“ заяви, че решението на Софийски градски съд е само първото полувреме на мача.

Първо да поясня, че ще обжалваме. В това спор няма. Аз още преди една година казах, че всичко това ще продължи дълго време. Поне 7 години ще се влачат нещата в съдилищата. Защото въпросното дело не е единственото, има още“, каза той пред изданието, цитиран от „Топспорт“.

Той продължи с цветущите си изказвания и разшири метафората за футболния мач, като каза, че ще има второ полувреме, продължения и дори дузпи, но те няма да са по 5, а ще са много повече.

Лечков отдавна се утвърди, като един от най-гласовитите футболни деятели у нас през изминалите близо 20 години, независимо от факта, че ежегодно любимият на милиони българи спорт продължава да затъва в следствие на решенията на действащото ръководство на БФС, начело с Борислав Михайлов.

Припомняме, че СГС обяви снощи, че всички решения от конгреса на 12 октомври 2021 г. се отменят, защото 90 делегати са взели участие в него без да имат законово право за това.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кокал

    2 27 Отговор
    Интересно заглавие. А за Барбарона защо не написахте, че е твърдо решен да захапи кокала.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Градинар

    3 15 Отговор
    Съдът реши че Караманджуков не може да представлява Лудогорец а Крушарски Локо Пл😊😊😊. А кой да ги представлява градинарят ли😊😊?

    Коментиран от #8

  • 5 Красимир Петров

    22 0 Отговор
    Нагли мутри
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Даниел

    18 0 Отговор
    Нямам нищо против активите на фирмата ми,да са на мое име!Тези се броят за супер бизнесмени и милионери,но не искат да са свързани документално със собствените си фирми и клубове,където по тяхни думи инвестират много пари?? Отговорът е много ясен !
  • 8 !!!!

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "Градинар":

    Чети момче чети много добре е обяснено защо немогат да гласуват ако не можеш вземай мотиката и в градината
  • 9 фергюсън

    11 0 Отговор
    Сопите като заиграят , ще се разбягат като пребити от прайда !!!
  • 10 Ветеринарен психолог

    9 0 Отговор
    Нагло какаду
  • 11 Жан Клод ( с двата ножа)

    6 0 Отговор
    И после...накъде?