Отидете към основна версия

2 111 4

Мартин Петров към „Гонзо“: Не може да вчера да плюеш футболистите, а днес да си им треньор

  • мартин петров-
  • георги иванов - гонзо-
  • бфс

Бившият флангови нападател недоумява как в БФС продължават да си пишат високи оценки за работата

Снимка: БГНЕС

Мартин Петров се включи активно в поредната кампания срещу ръководството на БФС и в частност срещу Георги Иванов - Гонзо, като постави под въпрос морала и достойнството му.

Не са само момчетата виновни. Не мога да разбера как могат да ги обвиняват, че те са плод на тяхното ръководство. „Гонзо“, ще ме извинява, но този човек го смятах за моралист и човек с достойнство, но явно бързо се е оплел в техните мрежи. Не може след мача да оплюеш тотално отбора и да казваш, че те не стават за нищо, а на другия ден си им треньор. Как ще ги мотивираш тези момчета? Просто нямам обяснение“, каза Петров, цитиран от Sportal.

Бившият нападател на Атлетико Мадрид и Манчестър Сити не пропусна да разкритикува и Йордан Лечков, който побърза след решението на съда срещу конгреса от края на миналата година да заяви, че борбата за властта в БФС ще продължи поне 7 години. Той изрази недоумение от думите на вицепрезидента и не скри удивлението си, че продължа да си пише високи оценки за работата, когато резултатите видимо са удрят ново и ново дъно година след година.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 21 гласа.

Свързани новини