Last news in Fakti

19 Юни, 2022 18:24 2 102 4

Мартин Петров към „Гонзо“: Не може да вчера да плюеш футболистите, а днес да си им треньор

  • мартин петров-
  • георги иванов - гонзо-
  • бфс

Бившият флангови нападател недоумява как в БФС продължават да си пишат високи оценки за работата

Мартин Петров към „Гонзо“: Не може да вчера да плюеш футболистите, а днес да си им треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Мартин Петров се включи активно в поредната кампания срещу ръководството на БФС и в частност срещу Георги Иванов - Гонзо, като постави под въпрос морала и достойнството му.

Не са само момчетата виновни. Не мога да разбера как могат да ги обвиняват, че те са плод на тяхното ръководство. „Гонзо“, ще ме извинява, но този човек го смятах за моралист и човек с достойнство, но явно бързо се е оплел в техните мрежи. Не може след мача да оплюеш тотално отбора и да казваш, че те не стават за нищо, а на другия ден си им треньор. Как ще ги мотивираш тези момчета? Просто нямам обяснение“, каза Петров, цитиран от Sportal.

Бившият нападател на Атлетико Мадрид и Манчестър Сити не пропусна да разкритикува и Йордан Лечков, който побърза след решението на съда срещу конгреса от края на миналата година да заяви, че борбата за властта в БФС ще продължи поне 7 години. Той изрази недоумение от думите на вицепрезидента и не скри удивлението си, че продължа да си пише високи оценки за работата, когато резултатите видимо са удрят ново и ново дъно година след година.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай Стоименов

    2 18 Отговор
    Г-н Петров не засягайте ромите
  • 2 Абе житен бегач

    5 27 Отговор
    Фани се скрий някъде.Гонзо е мъжкар и казва това,което всички виждат,-тези не стават.И основно вината си е в тях.А ти,че остана без пари и гледаш да се докопаш до някаква платена службица.Понеже за друго не ставаш.

    Коментиран от #3

  • 3 За ромите и още нещо

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Абе житен бегач":

    XAXAAXAXAXXAAX аве ром, той е останал без пари и пак има повече от теб за 3 живота! ХѝАХѝАХАѝХѝАХ
  • 4 Абе

    2 1 Отговор
    Това че гонзо бил моралист сигурно е някакъв тъп виц........тоя нещастник е един от най-некадърните и тъпи известни ритнитопковци дето е имало в България, а са го сложили и да бъде някакъв фактор в БФС, даже треньор на националния........верно, не съм смятал че българският футбол и най-вече тия дето го управляват могат да паднат толкова ниско. Прави са Бербатов и Мартин и Стилиян Петрови, а перукан и шайката му са не само за уволнение но и за затвора!