Отидете към основна версия

14 345 9

Мартин Форд: Отказах мача с „Иранския Хълк“, защото разбрах, че може да се самоубие (ВИДЕО)

  • мартин форд-
  • саджад гариби-
  • алмат бахитович джуманов-
  • бокс

Британецът коментира поражението на Саджад Гариби от Алмат Джуманов

Мартин Форд най-накрая проговори за проваления боксов мач срещу Саджад Гариби, след като през изминалата нощ видяхме що за боец е „Иранския Хълк“ при поражението му от Алмат Джуманов.

Беше ми обещано, че този човек тежи 180 кг., висок е 195 см. и е професионален MMA боец, а в действителност той бе 125 кг. Честно казано, смятам, че той има психически проблеми. Според мен, той бе принуден да се бие заради парите. Реших да прекратя това, когато видях родителите му по телевизията, който казаха, че той има намерения да се самоубие. Не искам да съм отговорен за подобно нещо само заради един бой. Не е нещо, от което бих се гордял. Няма победител от подобно нещо“, каза Форд пред Роб Муур в стрийма му.

Самият Форд е висок 203 см. и тежи 140 кг., отговаряйки напълно на прозвището си „Най-страшния мъж на планетата“. Той има богат опит в киното, като каскадьор и актьор в някои от най-добрите продукции, изискващи умения в бойните изкуства.

Междувременно Гариби се превърна в посмешище срещу „Казахстанския Титан“, защото бе нокаутиран само след 2 минути на ринга, а през цялото време даваше гръб на противника, докато посреща ударите му с лице.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 18 гласа.

Свързани новини