Отидете към основна версия

2 074 1

Стоичков: Давам една седмица на "Титан"

  • стоичков-
  • цска-
  • "титан"-
  • условие
Снимка: БГНЕС
Христо Стоичков изказа своята позиция след срещата със собствениците на ЦСКА. Носителят на "Златната топка" говори пред "Труд" за ситуацията в клуба и дали той ще остане.
 
"Имах две условия, когато се съгласих да поема ЦСКА, досега не е изпълнено нито едно. Искам ЦСКА да бъде чист клуб с прозрачно финансиране. Вчера чух, че критериите на отбора за новия сезон щели да бъдат занижени. Искам да кажа на цялата общественост и най-вече на верните фенове на ЦСКА, че критериите на Христо Стоичков не само, че не са занижени, а напротив - те са завишени. Винаги съм искал работата да е поставена на първо място. Така са ме учили от дете точно в ЦСКА.
 
Давам една седмица на собствениците на клуба. Ако изпълнят поетите обещания, поемам нещата и ще си нося кръста. Предоставят ли ми чист ЦСКА, ще се захвана и с всички сили ще работя за него.
 
Виждам с какъв плам феновете подкрепят отбора и съм сигурен, че, ако всичко се случи, както искам, ще изгрее слънце и на нашата улица. Сега топката не е в мен.
 
Очаквам спазване на обещанията. Благодаря на феновете! С подкрепата си към мен и отбора те показаха, че ЦСКА винаги ще е номер едно! И всички видяха, че искат промяна!", коментира Стоичков.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Димитър Борисов: Аз не съм в схемата!

    Ситуацията в ЦСКА придоби нов обрат, след като Димитър Борисов каза, че от другата седмица собственик на клуба става Христо Стоичков. Борисов бе ка ...
    26.06.2013
    2 283
    0
  • Гриша Ганчев най-накрая проговори

    Гриша Ганчев най-накрая проговори, обяснявайки защо сделката с ЦСКА е пропаднала. Изявлението бе публикувано на официалния сайт на Литекс: &bdq ...
    26.06.2013
    27 810
    12
  • Нефтохимик: Даваме лиценза си на ЦСКА

    Сагата около ЦСКА няма край. Поне засега няма и щастлив край за „червените“ фенове. Очаква се днес Христо Стоичков да каже какво ще се ...
    26.06.2013
    969
    0