Last news in Fakti

26 Юни, 2013 17:01 2 072 1

Стоичков: Давам една седмица на "Титан"

  • стоичков-
  • цска-
  • "титан"-
  • условие
Стоичков: Давам една седмица на "Титан" - 1
Снимка: БГНЕС
Христо Стоичков изказа своята позиция след срещата със собствениците на ЦСКА. Носителят на "Златната топка" говори пред "Труд" за ситуацията в клуба и дали той ще остане.
 
"Имах две условия, когато се съгласих да поема ЦСКА, досега не е изпълнено нито едно. Искам ЦСКА да бъде чист клуб с прозрачно финансиране. Вчера чух, че критериите на отбора за новия сезон щели да бъдат занижени. Искам да кажа на цялата общественост и най-вече на верните фенове на ЦСКА, че критериите на Христо Стоичков не само, че не са занижени, а напротив - те са завишени. Винаги съм искал работата да е поставена на първо място. Така са ме учили от дете точно в ЦСКА.
 
Давам една седмица на собствениците на клуба. Ако изпълнят поетите обещания, поемам нещата и ще си нося кръста. Предоставят ли ми чист ЦСКА, ще се захвана и с всички сили ще работя за него.
 
Виждам с какъв плам феновете подкрепят отбора и съм сигурен, че, ако всичко се случи, както искам, ще изгрее слънце и на нашата улица. Сега топката не е в мен.
 
Очаквам спазване на обещанията. Благодаря на феновете! С подкрепата си към мен и отбора те показаха, че ЦСКА винаги ще е номер едно! И всички видяха, че искат промяна!", коментира Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 galaxy

    0 0 Отговор
    Титан са затънали до ушите в дългове, как ще му предоставят на Стоичков чист ЦСКА. То ако можеше да стане чист, Титан нямаше да го продават. ЦСКА е като една пробита на много места каца на която всеки който може от Титан си е направил канелка за да си точи. Аз им уредих турникети с тяхното обещание за 3 месеца да ги изплатят и до сега вече 6 месеца са платили само 10% от парите. Титан обещания дава но пари не дава. На Титан и 100 милиона да им дадат, те пак ще ги източат и след 6 месеца ще са 50 милиона на червено.