Last news in Fakti

26 Юни, 2013 15:47 2 283 0

Димитър Борисов: Аз не съм в схемата!

  • борисов-
  • схема-
  • цска-
  • стоичков
Димитър Борисов: Аз не съм в схемата! - 1
Снимка: БГНЕС
Ситуацията в ЦСКА придоби нов обрат, след като Димитър Борисов каза, че от другата седмица собственик на клуба става Христо Стоичков. Борисов бе категоричен, че от вторник, 2 юли, фирма „Титан” няма да има нищо общо с ЦСКА.
 
"От другата седмица Христо Стоичков получава акциите на клуба с нулево задължение и той става собственик на ЦСКА. Не знам как ще стане това, питайте юристите. Мен ме няма вече в схемата. Стоичков може да покани вече който си иска, ако иска може и отново да покани г-н Ганчев", каза Борисов пред събралите се журналисти.
 
Как точно ще се случи прехвърлянето на акции с нулеви задължения е наистина интересен въпрос. На практика това означава, че до понеделник ЦСКА трябва да изплати 12 милиона лева дългове. За момента от ръководството изплащали само заплати на футболистие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА