Last news in Fakti

26 Юни, 2013 09:43 969 0

Нефтохимик: Даваме лиценза си на ЦСКА

  • нефтохимик-
  • цска-
  • лиценз-
  • николай филипов
Нефтохимик: Даваме лиценза си на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Сагата около ЦСКА няма край. Поне засега няма и щастлив край за „червените“ фенове. Очаква се днес Христо Стоичков да каже какво ще се случи със славния столичен отбор, който от години е в небитието и не може да се похвали с титла от шампионата. Радостни новини все пак могат да дойдат от Бургас и от местния Нефтохимик. Бургазлии ще се опитат да съберат необходимите ресурси за участие в елита, в противен случай клубът ще даде лиценза си на „армейците" и ще вземе този на Чавдар (Етрополе) за „Б" група.

„Вариантите пред нас са два. Ако съберем ми­нимум 1.6 милиона лева от спонсори, ще играем в ели­та. В противен случай ще дадем лиценза си на ЦСКА. Ние ще вземем то­зи на Чавдар (Етрополе) за „Б" група", каза собственикът на клуба Николай Филипов пред „24 часа".

Сделката трябва да стане факт до петък. Филипов разкри още, че за 2 години е налял почти 3 милиона лева в отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА