Отидете към основна версия

1 903 0

Холанд: Ще се почувствам унизен, ако разберете какви компютърни игри играя

  • футбол-
  • манчестър сити-
  • ерлинг холанд

Само преди десетина дни 22-годишният норвежец заяви след поредната победа, помогнала за шампионската титла на „гражданите“, че ще се прибере вкъщи след мача и ще играе компютърни игри

Не са много нещата, които се знаят за звездния нападател на Манчестър Сити Ерлинг Холанд. Някой от тях са останали неизвестни и понякога той сам разкрива част от тях. Често пъти страничните наблюдатели се питат дали го прави нарочно или несъзнателно.

Само преди десетина дни 22-годишният норвежец заяви след поредната победа, помогнала за шампионската титла на „гражданите“, че ще се прибере вкъщи след мача и ще играе компютърни игри.

„Ще се прибера, ще поиграя компютърни игри, ще хапна и ще си легна да спя... Не мога да кажа какви са игрите. Ще се почувствам унизен, ако разберете“, заяви Холанд.

Само няколко дни по-късно, през изминалия уикенд, норвежецът сам разкри тази толкова унизителна негова тайна. Оказа се, че той играе на „Майнкрафт“. Това стана ясно, след като на профила си в „Инстаграм“ норвежецът сподели снимка от прогреса си в играта.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини