Last news in Fakti

23 Май, 2023 12:00 1 879 0

Холанд: Ще се почувствам унизен, ако разберете какви компютърни игри играя

  • футбол-
  • манчестър сити-
  • ерлинг холанд

Само преди десетина дни 22-годишният норвежец заяви след поредната победа, помогнала за шампионската титла на „гражданите“, че ще се прибере вкъщи след мача и ще играе компютърни игри

Холанд: Ще се почувствам унизен, ако разберете какви компютърни игри играя - 1

Не са много нещата, които се знаят за звездния нападател на Манчестър Сити Ерлинг Холанд. Някой от тях са останали неизвестни и понякога той сам разкрива част от тях. Често пъти страничните наблюдатели се питат дали го прави нарочно или несъзнателно.

Само преди десетина дни 22-годишният норвежец заяви след поредната победа, помогнала за шампионската титла на „гражданите“, че ще се прибере вкъщи след мача и ще играе компютърни игри.

„Ще се прибера, ще поиграя компютърни игри, ще хапна и ще си легна да спя... Не мога да кажа какви са игрите. Ще се почувствам унизен, ако разберете“, заяви Холанд.

Само няколко дни по-късно, през изминалия уикенд, норвежецът сам разкри тази толкова унизителна негова тайна. Оказа се, че той играе на „Майнкрафт“. Това стана ясно, след като на профила си в „Инстаграм“ норвежецът сподели снимка от прогреса си в играта.

Холанд: Ще се почувствам унизен, ако разберете какви компютърни игри играя


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА