Last news in Fakti

23 Май, 2023 12:15 1 190 3

Сръбска легенда също е спряган за треньор на Левски

  • саво милошевич-
  • левски-
  • треньор-
  • футбол

Информацията гласи, че Милошевич ще пътува тази седмица до София, за да води разговори с ръководството на Левски

Сръбска легенда също е спряган за треньор на Левски - 1

Сръбската легенда - Саво Милошевич, също е вариант за треньор на Левски, твърди изданието MaxBet sport. 49-годишният бивш нападател е без работа от 2021 година, след като за последно води Олимпия Любляна.

Информацията гласи, че Милошевич ще пътува тази седмица до София, за да води разговори с ръководството на Левски.

Основен фаворит за нов треньор на Левски е черногорецът Миодраг Божович. Очаква се именно той да поеме отбора от новия сезон.

Опитът на сръбската легенда Саво Милошевич на треньорския пост е доста скромен. Той е водил Партизан един сезон, а след това и Олимпия Любляна. От 2011 до 2012 е бил помощник в националния отбор на Черна гора. По време на престоя си при "гробарите" е треньор на наставника на ЦСКА Саша Илич.

Милошевич има 102 мача и 37 гола за националния отбор на Сърбия, а освен това е бил и вицепрезидент на местната футболна федерация.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    6 1 Отговор
    ЛЕВСКИ ще се оправи, Наско Сираков си знае работата , доведения Литекс обединен с Етрополе никога няма да стане цска, цска ФАЛИРА!
  • 2 Отбора

    2 4 Отговор
    От Подуене е олицетворение на цирковете в бг футбола!
  • 3 Смешници

    1 0 Отговор
    Нямаме ли Български легенди че отново ще се молим на сръпски По принцип този клуб носещ името на Апостола Левски задължително трябва да има сама Български треньори и играчи за да се нарече с гордост Отбора на Народа