Отидете към основна версия

2 808 9

Загубата от Айнтрахт сериозно промени плановете на Левски за селекция

  • николай костов-
  • левски-
  • футбол-
  • айнтрахт франкфурт-
  • селекция

Според запознати Николай Костов ще се размине с крило, каквото е настоява да бъде привлечено, ако „сините“ влязат в групите на третия по сила европейски клубен турнир

Загубата от Айнтрахт Франкфурт с 0:2 в плейофите на Лигата на конференциите сериозно промени плановете на Левски за селекция. Според запознати Николай Костов ще се размине с крило, каквото е настоява да бъде привлечено, ако „сините“ влязат в групите на третия по сила европейски клубен турнир. Шефовете са били категорични, че могат да му вземат играч само, ако някой от титулярите бъде продаден, пише „Мач Телеграф“.

На този етап обаче не се очертава Левски да се раздели с основните си футболисти. Причината е, че към момента липсват офертите, които биха задоволили ръководството. Нищо, че се заговори, че унгарският Академия Пушкаш е предприел късна офанзива за Андриан Краев и Хосе Кордоба.

Освен това време за търсене на заместници почти няма. Особено, ако за тях трябваше да се плащат пари. Пазарът у нас затваря на 8 септември. На „Герена“ смятат да дадат на първо време шанс на собствените си кадри – Преслав Бачев и Кристиян Йовов.

Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.

Свързани новини