Last news in Fakti

2 Септември, 2023 15:00 5 453 4

Стана ясно защо ЦСКА прати Турицов в шеста глуха

  • иван турицов-
  • цска-
  • ботев пловдив-
  • футбол

Един от тях със сигурност е Ботев Пловдив, от където са готови да вземат опитния футболист и да търсят излизане от сериозната криза, в която попаднаха през тази календарна година

Стана ясно защо ЦСКА прати Турицов в шеста глуха - 1

Бъдещето на Иван Турицов в ЦСКА става все по-съмнително. По информация на „Мач Телеграф“ една от причините за низвергването на десния бек, който носеше и капитанската лента на тима е, че шефовете са разкрили, че той е водил разговори с други клубове.

Един от тях със сигурност е Ботев Пловдив, от където са готови да вземат опитния футболист и да търсят излизане от сериозната криза, в която попаднаха през тази календарна година.

Димитър Димитров – Херо със сигурност е бил съгласен на подобен трансфер, но самият той в крайна сметка не се разбра за договор с ръководството на пловдивчани. Причината е в ограничените правомощия на треньора в Ботев. В момента сред опциите за нов треньор на „жълто-черните“ е Славко Матич, който също не би имал против да подсили състава с футболист като Турицов.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    11 0 Отговор
    Причината е, че в Ботев Пловдив събират предатели!
    Пропуснати дузпи в уговорени мачове: Ивелин Попов, Иван Турицов…… ще изпълзят и още “послушници”.
  • 2 Идва Видов ден

    6 5 Отговор
    И Турицов разбра, че бъдеще между май…Мун..яц.и те трудно може да има, още повече, че играе в някакъв измислен проект който се е настанил на Армията и нямащ нищо общо с ЦСКА.

    Коментиран от #4

  • 3 Помак от микре

    0 4 Отговор
    ,,снайперисто,,завинаги един от нас
  • 4 ЦСКАааааааррррр

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Идва Видов ден":

    Тъпи ГОВЕДО , замълчи , наведи се .......
    И МУЧИ . ЯСНО ! ДЕБИЛ ...