Last news in Fakti

2 Септември, 2023 13:00 1 347 0

Стана ясна е програмата на Шампионската лига, големи мачове ни чакат още на старта

  • шампионска лига-
  • футбол

Още в ранния часови пояс на първия ден ще можем да се насладим на един от сериозните сблъсъци, когато преобразеният Милан ще приеме на своя “Сан Сиро” една от изненадите в Премиър лийг през миналия сезон - Нюкасъл

Стана ясна е програмата на Шампионската лига, големи мачове ни чакат още на старта - 1

Шампионската лига започва по-късно този месец, а още в първите двубои от този така чакан от феновете турнир ще можем да се насладим на някои забележителни сблъсъци. Днес бе оповестена и програмата на турнира.

Още в ранния часови пояс на първия ден ще можем да се насладим на един от сериозните сблъсъци, когато преобразеният Милан ще приеме на своя “Сан Сиро” една от изненадите в Премиър лийг през миналия сезон - Нюкасъл. Малко по-късно същата вечер носителят на трофея Манчестър Сити също ще започне защитата на трофея с двубой срещу балканския гранд Цървена звезда. Във вторият ден пък ще привържениците ще могат да се насладят на една от класиките Байерн Мюнхен - Манчестър Юнайтед.

Третият и четвъртият кръг на надпреварата пък ще ни предложат два епизода от един от най-чаканите сблъсъци в груповата фаза на Шампионската лига. Първо седемкратният носител на трофея Милен ще пътува до Парижа, за да срещне Пари Сен Жермен, а две седмици по-късно парижани ще върнат визитата и ще пристигнат в Милано.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА