Отидете към основна версия

2 470 5

ЦСКА с огромен жест към поразеното от мълния дете в Русе, което загуби живота си

  • цска-
  • футбол-
  • русе-
  • мълния-
  • трагедия-
  • жест

По-рано днес от "Армията" изпратиха съболезнователен адрес до майката на Венци

ЦСКА направи огромен жест към детето, което загуби живота си, след като беше поразено от мълния по време на тренировка на стадиона в Русе. 11-годишният Венци, намерил злощнастно смъртта си, е бил фен на "червените", но не му било писано да сбъдне мечтата си един ден да носи екипа на столичния тим.

От клуба оставиха на скамейката официална фланелка с името на момчето, а мястото, на което е поставена, остана празно - сякаш Венци е част от отбора.

По-рано днес от "Армията" изпратиха съболезнователен адрес до майката на Венци.

Публикуваме написаното от ЦСКА без редакторска намеса:

"Уважаема г-жо Вутова,

Приемете нашите най-искрени съболезнования за загубата на Вашия син. Дори не можем да си представим болката, през която Вие и семейството Ви преминавате в този момент. Съжаляваме дълбоко и ни боли, че Венци няма да получи шанс да сбъдне мечтата си и да играе един ден за ЦСКА. Цялата "червена" общност изгуби един малък и важен за нас фен.

Венци и обичта му към ЦСКА ще почетем в днешния мач срещу Берое. Официална тениска на отбора ни с неговото име ще оставим на скамейката на футболистите, а мястото ще остане празно, сякаш Венци е там - сред своите съотборници и сбъдва мечтата си, която всички ние ще помним винаги.

Знаем, че нищо няма да смекчи болката Ви в този момент, но няма как да останем безучастни към трагедията, сполетяла нашия верен фен. Това е нашият начин да го почетем и да покажем съпричастността си към семейството Ви.

С дълбоко уважение,
Ръководството на ПФК ЦСКА София".

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.

Свързани новини