Отидете към основна версия

1 061 1

Лудогорец победи Слован Братислава във втората си контрола

  • лудогорец-
  • победи-
  • слован братислава-
  • контрола-
  • австрия-
  • ивайло чочев

Ивайло Чочев вкара единственото попадение

Снимка: facebook

Лудогорец постигна минимален успех с 1:0 над Слован Братислава в контролна среща, която се проведе в Австрия. Ивайло Чочев вкара единственото попадение в 59-ата минута.

Това бе втора проверка за "орлите", след като преди дни побидиха с 5:0 словенския Приморие.

В 24-ата минута Педро Нареси отне топката в центъра на терена, след което тръгна на мощен пробив, който завърши с точен, но слаб шут в ръцете на стража на Слован.

Пет минути по-късно Аслак Фон Витри центрира перфектно в наказателното поле към Руан Секо. Нападателят отправи силен удар с глава, който обаче се отби в гредата.

В 32-ата минута Тодор Неделев пробва своя късмет от пряк свободен удар, но вратарят успя да избие кълбото в корнер. Малко по-късно отново халфът на "орлите" затрудни Мартин Тръновски след изстрел от фал.

В 59-ата минута футболистите на Лудогорец направиха страхотна атака, която завърши с центриране по земя на Антон Недялков в наказателното към Ивайло Чочев. Халфът с прецизен удар даде преднина на "зелените".

Малко по-късно Матиас Тисера се разписа, но попадението му бе отменено. Центриране на Недялков бе отклонено от защитник на Слован към своята врата, нападателят изпревари стража на съперника и бутна топката зад гърба му. Флагът за засада обаче бе вдигнат.

В 70-ата минута крилото на Слован Тигран Барсегян стреля технично с левия крак, но топката се отби в гредата.

До края на срещата разградчани не позволиха на тима от Братислава да стигне до гол и заслужено се поздравиха с успеха.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини