Отидете към основна версия

487 1

Густаво Бусато остава с капитанската лента

  • густаво бусато-
  • капитанската лента-
  • цска-
  • томаш

"Червените" привърженици на няколко пъти скандираха името му в мача с Локомотив София

Снимка: БГНЕС

Густаво Бусато почти сигурно ще изведе с капитанската лента отбора на ЦСКА и при домакинството срещу Берое, което ще се проведе в събота в Благоевград.

Както е известно, треньорът на армейците Александър Томаш заяви по време на представянето си, че във всеки мач ще поверява огромната чест и отговорност да бъде капитан на различен футболист. След това изказване бразилският страж бе първият, който сложи лентата, а червените спечелиха с 3:0 визитата си на Локомотив София. Това бе и първи мач, в който феновете на тима бяха на трибуните след наложеното наказание заради ексцесиите по време на баража за участие в евротурнирите срещу ЦСКА 1948, пише "Тема Спорт".

Червените привърженици на няколко пъти скандираха името на вратаря, а той също демонстрира топлите си чувства към тях, клуба и съотборниците си. Има сериозна вероятност това да накара Александър Томаш да промени първоначалното си решение и да остави капитанската лента на ръката на Бусато. Бразилецът е сред играчите с най-дълъг стаж в ЦСКА, като от доста време се отличава със стабилни изяви. Бусато е в Топ 10 на състезателите с най-много мачове за ЦСКА през последните 20 години. Томаш най-вероятно ще преосмисли решението си за различни капитани и на този етап ще остави лентата на ръката на вратаря.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.

Свързани новини