Отидете към основна версия

553 0

Сочат мениджъра на Брентфорд Томас Франк за най-вероятен наследник на Ерик тен Хаг в Ман Юн

  • великобритания-
  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • томас франк

Виченцо Монтела също е сред спряганите имена

Снимка: YouTube

След като Томас Тухел, който бе спряган като най-вероятния наследник на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед, бе обявен за национален селекционер на Англия, медиите на Острова посочиха нов фаворит за поста, в случай че нидерландецът бъде уволнен.

Според “Дейли Мейл”, цитиран от Sportal.bg, това е мениджърът на Брентфорд Томас Франк. За работата на датчанина се изказваха ласкаво и Джосеп Гуардиола, и Юрген Клоп, и Микел Артета, които предвидиха, че е само въпрос на време той да поеме някой топ клуб.

Ръководството на Челси имаше срещи с Франк преди да назначи Енцо Мареска през лятото, а според “Дейли Мейл” той е имал разговори и с хора от Ineos в същия период.

Интересното е, че след изключително лошия си старт в момента Манчестър Юнайтед е зад Брентфорд във временното класиране на Премиър лийг. Още по-любопитно е, че именно този уикенд “пчеличките” гостуват на “Олд Трафорд”в двубой от осмия кръг на Висшата лига и ако постигнат положителен резултат, това вече може да е краят на кариерата на Тен Хаг в Юнайтед.

От ръководството на Манчестър Юнайтед са включили в списъка с кандидати и настоящия селекционер на националния тим на Турция Винченцо Монтела, твърди Ajansspor, цитиран от ФОКУС.

Италианският специалист пое селекцията на Турция през септември 2023 година. Под негово ръководство тимът има вече 17 мача, в които е постигнал 9 победи, 34 равенства и 5 загуби.

Преди да поеме тима на Турция, Монтела е бил наставник на Милан, Севиля, Фиорентина и Рома.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини