Отидете към основна версия

7 015 11

Кубрат Пулев: Ще отмъстя на Кличко

  • кобрата-
  • кубрат пулев-
  • владимир кличко-
  • бокс-
  • отмъщение

Знам слабите места на Кличко, заяви българският боксьор

Снимка: БТА

Кубрат Пулев се закани на Владимир Кличко, че ще му отмъсти на ринга заради нападките, че е неопитен боксьор. Световният шампион в тежка категория нарече българина новак и неопитен боксьор, с което предизвика гнева на Кобрата.

„Гледал съм загубите му. Може да бъде победен с нокаут.  Знам слабостите му и ще отмъстя на ринга за думите, че съм новак. Ще видим кой е по-добър боксьор”, заяви Пулев в интервю за немското издание „Focus Online”.

Международната боксова федерация (IBF) нареди на Кличко да се изправи срещу Пулев, който е претендент номер едно за световната му титла. Очаква се двамата да премерят сили на 6 септември в Хамбург.

„Не смятам, че има значение дали съм изиграл 20 или 40 мача на професионалния ринг. Намирам се в разцвета на силите и съм умен боксьор, който притежава всичко, за да спечели световната титла”, сподели Кубрат Пулев.

Той заяви, че се подготвя усилено и тренира всеки ден за сблъсъка с Кличко. „Имам добри треньори. В момента тренирам за сила и издръжливост”, заяви още Кобрата. Боксьорът каза още, че ако грабне поясите на украинеца, ще спази обещанието си и ще се ожени за приятелката си Андреа.

В същото време мениджърът на Кличко Бернд Бьонте обяви, че промоутърите на българина са поставили нереални условия на украинеца и при това положение много трудно би се стигнало до мач между двамата. Според Бьонте няма причина Кличко да се страхува от Пулев, чиито думи били „абсурден ПР”. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини