Last news in Fakti

19 Юни, 2014 18:32 1 988 1

Кличко потвърди: Ще се бия с Кубрат Пулев

  • кубрат пулев-
  • бокс-
  • владимир кличко-
  • кобрата

Двубоят между двамата ще се състои на 6 септември в Хамбург

Кличко потвърди: Ще се бия с Кубрат Пулев - 1
Снимка: Twitter

Владимир Кличко ще се бие с българина Кубрат Пулев за титлата на Международната боксова федерация (IBF). Новината бе потвърдена от украинския боксьор в социалните мрежи.

„Официално – ще се бия с претендента на IBF Кубрат Пулев на 6 септември в Хамбург, Германия“, написа Кличко.

Двубоят между двамата ще се състои в зала „02 Арена“ в немския град. Датата 6 септември е специална за българина, тъй като именно на нея през 1885 година се извършва Съединението на България.

През месец май тази година IBF излезе с решение, че Владимир Кличко вече не може да избягва двубой с Кобрата и трябва да излезе на ринга срещу българина.

Кубрат Пулев, основен претендент за световната титла на украинеца, гори от желание да се бие с Кличко, но шампионът в тежка категория все му се измъква и избира други противници.

Наскоро Кобрата се закани на Кличко, че ще му отмъсти заради нападките, че е неопитен боксьор. „Той може да бъде победен с нокаут“, бе казал българския боксьор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУД ЛЕР

    4 0 Отговор
    ЗА КЛИЧКО ПЪЛНА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ ЗА МУНЧО ЩЕ БЪДЕ ПЪЛНА ЗАГУБА НА СЪЗНАНИЕ , ПОНЕ ЩЕ МУ ЗАТВОРЯТ ГОЛЯМАТА УСТА