Last news in Fakti

23 Май, 2014 10:59 7 013 11

Кубрат Пулев: Ще отмъстя на Кличко

  • кобрата-
  • кубрат пулев-
  • владимир кличко-
  • бокс-
  • отмъщение

Знам слабите места на Кличко, заяви българският боксьор

Кубрат Пулев: Ще отмъстя на Кличко - 1
Снимка: БТА

Кубрат Пулев се закани на Владимир Кличко, че ще му отмъсти на ринга заради нападките, че е неопитен боксьор. Световният шампион в тежка категория нарече българина новак и неопитен боксьор, с което предизвика гнева на Кобрата.

„Гледал съм загубите му. Може да бъде победен с нокаут.  Знам слабостите му и ще отмъстя на ринга за думите, че съм новак. Ще видим кой е по-добър боксьор”, заяви Пулев в интервю за немското издание „Focus Online”.

Международната боксова федерация (IBF) нареди на Кличко да се изправи срещу Пулев, който е претендент номер едно за световната му титла. Очаква се двамата да премерят сили на 6 септември в Хамбург.

„Не смятам, че има значение дали съм изиграл 20 или 40 мача на професионалния ринг. Намирам се в разцвета на силите и съм умен боксьор, който притежава всичко, за да спечели световната титла”, сподели Кубрат Пулев.

Той заяви, че се подготвя усилено и тренира всеки ден за сблъсъка с Кличко. „Имам добри треньори. В момента тренирам за сила и издръжливост”, заяви още Кобрата. Боксьорът каза още, че ако грабне поясите на украинеца, ще спази обещанието си и ще се ожени за приятелката си Андреа.

В същото време мениджърът на Кличко Бернд Бьонте обяви, че промоутърите на българина са поставили нереални условия на украинеца и при това положение много трудно би се стигнало до мач между двамата. Според Бьонте няма причина Кличко да се страхува от Пулев, чиито думи били „абсурден ПР”. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алеко Александров

    4 5 Отговор
    това не е като да е..ш фолкаджийки да да цицаш пари от баща и

    Коментиран от #2

  • 2 Монго

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Алеко Александров":

    Еее, не с лошото де. И аз си мисля, че Кличко е труден противник за нашия, но съм българин и ще му стискам палци. Пък за другото...щом го може /за фолкаджийките/, евала.
  • 3 Виктор Кирилов

    5 3 Отговор
    силно се надявам Кубрат да го смачка...
  • 4 Stone Kold

    3 2 Отговор
    приказката за лошия змей кли4ко и хубавата андрея Боксьорът каза още, че ако грабне поясите на украинеца, ще спази обещанието си и ще се ожени за приятелката си Андреа. тва имам 4уството 4е е постановка от фолк клип и скороще го гледаме по планета
  • 5 йордан иванов

    3 2 Отговор
    България е раждала световни шампиони и ще продължава да ражда! Кучко ще яде бой от Българин
  • 6 Stone Kold

    2 2 Отговор
    нема такава пародия на спорт като бокса футбола тенисът кърлинга онова със стрели4ките и още някой глупости ще излезе на ринга и ще се прегръща с Кли4ко и ще 4ака да дрънне звънце да си по4ине и да 4уе какво ще каже тренера кога д а се предаде
  • 7 TODOR STOYANOV

    1 1 Отговор
    "Намирам се в разцвета на силите и съм умен боксьор, който притежава всичко, за да спечели световната титла”, сподели Кубрат Пулев."...УМЕН БОКСЬОР...МАЛКО МИ ЗВУЧИ КАТО ДЪРВЕНО ЖЕЛЯЗО ИЛИ НЕЩО КАТО НЕБЕСНО КАФЯВО.ДО МАЧА(АКО СЕ СЪСТОИ)ЩЕ СЕ НАСЛУШАМЕ НА "ДОБРИЯТ, ЛОШИЯТ, ЗЛИЯТ И ТЪПОТО МОМЧЕ, КОЕТО НЕ ПОЗНАВА БАЩА СИ" !!!
  • 8 Антон Димитров

    2 2 Отговор
    Давай, Кобра! Смажи му малко самочувствието и прослави България отново! Наздраве!
  • 9 Иракли Иракли

    1 2 Отговор
    Всички българи да подкрепим КУБРАТ!
  • 10 Vasil Stoev

    0 0 Отговор
    И аз съм гледал загубите му,и аз знам ,че може да бъде победен,знам и слабите му места,но това не е Андреа да се сваля лесно.Много си е повярвал и много говори което не ми харесва.Ако не го бие, момичето ще си остане мома.
  • 11 Дедо Ти

    0 0 Отговор
    http://goldnike-777.blogspot.com/2012/02/blog-post_9556.html