Last news in Fakti

13 Май, 2014 11:00 24 575 38

Кличко: Пулев е "зелен" и недодялан!

  • кличко-
  • пулев-
  • мач-
  • титла-
  • бокс

Кличко заяви, че мачът с Пулев няма да предизвика интерес

Кличко: Пулев е "зелен" и недодялан! - 1
Снимка: БТА/АР

Притежателят на четири от петте световни титли в професионалния бокс в тежка категория Владимир Кличко отново опитва да се измъкне от мач с Кубрат Пулев. Украинецът задължително трябва да защити пояса си от IBF срещу Кобрата. Кличко обаче сподели, че иска да опита да спечели и титлата на WBC, за да стане безспорен шампион. Според него Кобрата е нов и недодялан и мач между двамата искат само в България. 
 
Кличко говори с мениджъри за уреждане на двубой с канадеца Бърмейн Стивърн, който държи титлата на WBC.
 
"Надявам се федерациите да проявят разбиране и да ми позволят да се бия за тази титла. Знам, че е сложно, но се надявам отново да се бия в САЩ. За целта трябва да намерим американска телевизия, която да дава мача, защото съперникът ще иска много пари”, заяви Кличко.
 
“Чух, че някои искат да се бия с Пулев, но всички те са от България. Ако приема този мач, ще ме критикуват, че се бия с човек, който има само 20 мача. Той със сигурност има сериозни умения, но е нов и недодялан. Един обединителен мач ще е съвсем друго нещо. Феновете ще са доволни, а аз бих бил щастлив да стана безспорен световен шампион. Това е нещото, което искам сега”, допълни украинецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 maratoneca .

    6 10 Отговор
    Прав е!
  • 2 Монго

    6 0 Отговор
    А и колко пари ще изкара от мача с Пулев...
  • 3 Негрон Джеймс

    17 5 Отговор
    Бъз го е, защото Пулев ще му отнеме титлата. Не става въпрос за пари, нито да бъде безспорен шампион. Има достатъчно титли и предполагам достатъчно пари. Просто го е бъз от нашия шампион.

    Коментиран от #5, #30

  • 4 Дошo

    17 5 Отговор
    Тоя го харесвах преди ама започна много да обижда.Явно прилича на брат си , който разправяше как ще посреща куршумите на майдана с голи гърди, а като се нажежи обстановката се покри като мишленце.Искам Пулев да му разбие муцуната.

    Коментиран от #6

  • 5 Монго

    11 4 Отговор

    До коментар #3 от "Негрон Джеймс":

    Дано да успее, като българин, естественно, че ще съм за нашия...
  • 6 скар фейс

    6 9 Отговор

    До коментар #4 от "Дошo":

    Мисля, че си прав по отношение на Кличко, но според мен нашия няма шанс. А и самочувстието на Пулев стана доста височко и никак не ми е симпатичен с тези изхвърляници. Кличко е клас над него, като боксьор.
  • 7 Ярослав Станчев

    15 5 Отговор
    Хехе,зелен и недодялан бил,нашия.Ми той и Майк Тайсън беше зелен и недодялан и такъв си остана до края,ама какво от това.А този последния анонимник,с който се би "великия" шампион Кличко,Алекс Леапай,колко боя имаше,колко титли имаше,елегантен и умен боксьор ли беше,като Касиус Клей сигурно,или като Холифилд?
    Не са парите,не са титлите и от двете има по много Кличко.Страхът е водещ,очевидно е.Страхът да не загуби всичко накрая на кариерата си.Щото нашия може и да е зелен и недодялан,но е дебела глава и е опасен.Затова украйнеца прави всичко възможно да го избегне,избира всевъзможни леки противници,върти и суче,търси всякакви вратички,за да избяга от бой с Кубрат.
    Ако наистина е толкоз велик,Кличко и държи на думата си,да излезе и да смачка нашия,щом е зелен и слаб и толкова.После пак ще има време да обедини всички пояси.Ама то на приказки става лесно,но реално не е така.И шампиона го знае много добре,знае,че нашия може да вкара един прав,дори и случайно и край на играта.А после има да се моли за реванш и да чака ред,както Кубрат го чака сега.
    Затова Кличко никога няма да се нареди до големите в тази категория.Марчиано,Клей,Фрейзър,Форман,Тайсън,Холифилд не са отказвали бой,не са правили такива тънки сметки,излизали са и са защитавали и титли и име срещу всеки претендент,по всяко време,дори и с риск да загубят.Те затова са големи,а тоя е шампион сметкаджия.
  • 8 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    7 12 Отговор
    За съжаление самочувствието на Кобрата е по-голямо от възможностите му. Залагам на Кличко.
  • 9 Stone Kold

    6 4 Отговор
    няма как да си 15 години в профи бокса и да те е бъз както 4ета коментарийте тука и да имаш в същото време вси4ки взъможни колани и пояси на вси4ки федераций и пак да те е бъз осъзнайте се това 4е е бг пулев не го прави извънземен с 4 ръце
  • 10 Stone Kold

    7 3 Отговор
    кли4ко си гони парите като няма известен в света опонент който да предизвика голям интерес съответно хонорара ще е малък (но пак милионен) след като има малка гледаемост.. и е прав 4е само в бг искат среща с пулев съответно ниска доходност и отклоняване на ма4а
  • 11 Киро Стоев

    7 10 Отговор
    Аз съм за Кличко. Най-добрия

    Коментиран от #27

  • 12 Христо Христов

    15 3 Отговор
    То е ясно, че в дадения случай има елемент на калкулация - всеки си прави сметката колко ще спечели. Интуитивно обаче усещам, че Кличко манкира и упорито бяга от Кубрат. Независимо, че бил "неопитен" и "зелен", нашенецът е много, ама много коравоглав и перде, с магарешки инат и желязна психика... Не му пука на ринга от никой и "хохлята"(подигравателно руско определение за украинец) може наистина да отнесе здрав бой и унижение! Българи - юнаци, аз съм за Кубрат, на всички на инат!
  • 13 TODOR STOYANOV

    7 3 Отговор
    Такааа...Джудист съм,завършил съм най-старото спортно училище в България-ССУ-"Васил Левски"-Пловдив.Сред съучениците ми са:Ива Пранджева,Наум Сюлейманов,Йордан Йовчев...Стефка Костадинова,Николай Бухалов,Христо Стоичков също са от моя град и се познаваме,но никога,нито един от тях не е казвал:"Аз съм Еди-кой си"!!!Смятам,че тези хора имат доста стойностни изяви в спортовете си,А???Поправете ме ако греша!Ще посъветвм Пулев да бъде скромен и да работи(тренира) не идиотски,а умно!Успех и по-кротко
  • 14 Кольо Фильов

    5 12 Отговор
    Нормално е Кличко да говори така. Кубрат Пулев единствено може да циркулира между квартал Младост и центъра и да слуша чалга. Кличко отлично знае това за махленския си евентуален съперник

    Коментиран от #17, #18

  • 15 Hristo Gardev

    5 2 Отговор
    кличко е готин тои само прави услуга да вземе и титлата на брат си че после така и така ще яде бои хем ще сдаде всички титли хем ще е бил абсюлютен шампион
  • 16 Иван Господинов

    5 8 Отговор
    Кубрат така ще го обрули тоя украинец че ще му останат само снимките с поясите във фейсбук
  • 17 ярослав станчев

    8 4 Отговор

    До коментар #14 от "Кольо Фильов":

    Абе той Кличко и за Ламон Брустър говореше така,ама брикета като му начупи канчето в петия рунд,хохлю разбра,че само с приказки не става.
  • 18 Тихомир Юрганджиев

    4 3 Отговор

    До коментар #14 от "Кольо Фильов":

    Смешен си Кольо , смешен ! Не съди за хората по себе си !
  • 19 Simeon Simeonov

    10 6 Отговор
    Абе хора ,що за човеци сте !
    Не познавам Пулев, но щом е стигнал дотук ,значи е способен и е постигнал всичко с труд и пот. АЗ СЪМ ЗА НЕГО. и една от причините затова е ,че съм БЪЛГАРИН , какъвто е ТОЙ . Помислете какви сте ВИЕ ! Черногледи и зависливи комплексари. има сайтове за залагания залагайте както си искате.

    Коментиран от #20

  • 20 Слонобикотръбозъб

    4 4 Отговор

    До коментар #19 от "Simeon Simeonov":

    Много си прав
  • 21 galaxy

    9 5 Отговор
    Пулев е Голям Българин и е и най-добрия боксьор в момента в света. Кличко е Страхливец и то жалък и смешен! Да си сложи един сутиен и прашки с брат му и да показват европейските "ценности" по света.
  • 22 niko

    6 5 Отговор
    Най-добрите треньори казват,че точно от недодялани и зелени боксьори трябва да се пазиш най-много,защото не знаеш от къде ще ти дойде!Така,че украинския бастун да не се прави на много отворен,защото Кубрат има реален шанс да го бие!А братята кличко са срам за бокса,направиха от него един грозен спорт!
  • 23 Hristo Gardev

    2 5 Отговор
    иване кличко е менте украинец роден е в казкстан
  • 24 comment

    2 5 Отговор
    Хохол май се бои от Кубрат?!?
  • 25 ЛУД ЛЕР

    3 8 Отговор
    НА СУЛЬО ПУЛЕВ КАТО МУ ЗАВЪРТЯТ СОПОЛА НА ВРЪТА И ОТ 32 ЗЪБА КАТО ИЗПЛЮЕ 96 ЗЪБА , ТОГАВА ДА ВИДЯ КАКВИ ГЛУПОСТИ ЩЕ ПИШЕТЕ
  • 26 дидо

    5 6 Отговор
    Кобрата като му вкара един десен прав ...на Кличко ще му се при.ере !

    Коментиран от #28

  • 27 йордан иванов

    2 3 Отговор

    До коментар #11 от "Киро Стоев":

    Ти не си Българин! Ти си ........!!!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Todor Mihailov

    0 2 Отговор
    igrai be rusko messe
  • 30 Todor Mihailov

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Негрон Джеймс":

    3-4 runda s tozi skuchen boks made in ukraina
  • 31 марито марито

    3 2 Отговор
    Като чета повечето коментари се срамувам,че съм българин! И с такива хора ще тръгнеш на война!!!

    Коментиран от #33

  • 32 ЛУД ЛЕР

    0 4 Отговор
    СУЛЬО ПУЛЕВ АКО ПОГЛЕДНЕ ГОРНАТА СНИМКА И ДА СЕ ПРОБВА ДА СЕ ПОЗАМИСЛИ С ПРАЗНАТА СИ ГЛЪМПЕРИЦА МОЖЕ И ДА МУ СВЕТНЕ КАКЪВ ТУПАНИК ГО ЧАКА
  • 33 мечока

    3 3 Отговор

    До коментар #31 от "марито марито":

    В България е пълно с лоши хора, Марито. Лошият човек е точно недодялан. Разбира се че нема да се тръгне никъде с такива хора.
    Трябва да се изчисти нацията, да има качествено образование, да се изчистят лоши навици от прехода и от комунизма и след 2 поколения може да има резултат. С такива хора няма да тръгнеш на война не ами те са ти враговете .

    Коментиран от #35

  • 34 Симеон Тасев

    1 2 Отговор
    абе повечето от вас който пишат тук нямат и хал хабер за какво става дума ама само пишат
  • 35 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "мечока":

    ТОЧНО ТАКА ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧИСТИ НАЦИЯТА ОТ ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ ДА СПРЕТЕ ДА ДРЪНКАТЕ ГЛУПОСТИ А НА ВОЙНА С ГОЛИ Г...ВЕ НЕ СЕ ОТИВА
  • 36 shoguna

    0 1 Отговор
    WHITE PRIDE ,а защитаваш страхливия евреин клЕчко!!! Нещо на шизофрения ми намирисва!

    Коментиран от #37

  • 37 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор

    До коментар #36 от "shoguna":

    ДА НЕ СИ МУ ИЗДАВАЛ АКТА ЗА РАЖДАНЕ . ПУЛЕВ Е ЧИСТА БГ. ФАМИЛИЯ ПЪК И ПУЛЬО Е С ЧИСТИ ЕВРОПЕЙСКИ ЧЕРТИ ЖИВ МАНГАЛ

    Коментиран от #38

  • 38 Дедо Ти

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "ЛУД ЛЕР":

    Заповядай г-н уайт-http://goldnike-777.blogspot.com/2012/02/blog-post_9556.html