Отидете към основна версия

3 755 21

Извиха се опашки за новия iPhone

  • apple-
  • iphone

Ден преди представянето на новия iPhone пред магазините на Apple започнаха да се образуват опашки от най-нетърпеливите и верни фенове. До старта на продажбите остават седмици, но австралийският журналист Люк Хоупуел публикува снимка от Сидни, на която вече се виждат оборудвани с къмпинг столове и спални чували мераклии за новото устройство.

Аналитици прогнозират дефицит в търговската мрежа през първите дни от доставките, но нито предсказанията за липси на наличност, нито цената от $1 000 не стряскат маниаците. Опашки от най-преданите почитатели на Apple и обикновени спекуланти по традиция започват да образуват при излизането на всеки нов "ябълков" смартфон всяка година.

Според последните слухове iPhone X, както най-вероятно ще се нарича новият апарат, ще има 5.8-инчов OLED-дисплей без рамка и скенер за лицево разпознаване. Очаква се освен него Apple да представи нови версии на миналогодишните модели със стъклени корпуси и безжично зареждане, третата генерация на Apple Watch и телевизионната приставка Apple TV с поддръжка на 4K.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини