Отидете към основна версия

2 068 4

Създателите на PhotoShop пускат платформа за реклама в автомобила

  • adobe-
  • реклама-
  • photoshop

Американската софтуерна компания Adobe Systems, известна програми като PhotoShop, Illustrator и Premiere, разработва система, която ще позволява на рекламодатели да предлагат стоките и услугите си през мултимедиите на автомобилите. Платформата ще бъде базирана на "облачната" услуга Adobe Experience Cloud и изкуствения интелект Sensei.

Рекламите ще се излъчват по време на движение. От Adobe са изчислили, че средностатистическият човек прекарва зад волана по 55 минути дневно. Системата ще събира данни за местоположението, предпочитанията на водача и разговорите с пътниците в колата и ще предлага стоки и услуги.

Новата рекламна платформа ще позволява персонификация на изпращаните съобщения. Така например шофьори, които се интересуват от изгодни кредити, ще получават предложения за различни схеми от банки.

С помощта на новата система ще могат да се излъчват и звукови реклами чрез потоковите музикални услуги. От Adobe отбелязват, че платформата ще може да се инсталира както от самите производители на коли, така и от авторите на приложения за автомобилни мултимедии.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини