14 Септември, 2017 10:39 2 039 4

Създателите на PhotoShop пускат платформа за реклама в автомобила

  • adobe-
  • реклама-
  • photoshop

Американската софтуерна компания Adobe Systems, известна програми като PhotoShop, Illustrator и Premiere, разработва система, която ще позволява на рекламодатели да предлагат стоките и услугите си през мултимедиите на автомобилите. Платформата ще бъде базирана на "облачната" услуга Adobe Experience Cloud и изкуствения интелект Sensei.

Рекламите ще се излъчват по време на движение. От Adobe са изчислили, че средностатистическият човек прекарва зад волана по 55 минути дневно. Системата ще събира данни за местоположението, предпочитанията на водача и разговорите с пътниците в колата и ще предлага стоки и услуги.

Новата рекламна платформа ще позволява персонификация на изпращаните съобщения. Така например шофьори, които се интересуват от изгодни кредити, ще получават предложения за различни схеми от банки.

С помощта на новата система ще могат да се излъчват и звукови реклами чрез потоковите музикални услуги. От Adobe отбелязват, че платформата ще може да се инсталира както от самите производители на коли, така и от авторите на приложения за автомобилни мултимедии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фючър

    18 0 Отговор
    "Системата ще събира данни за местоположението, предпочитанията на водача и разговорите с пътниците в колата"
    Отвратително !!! Човек вече и в кенефа не може да бъде сам със себе си, щот тоалетната хартия може да го подслушва и като се обърше с нея да направи фекален анализ и на следващия ден да му предложи нещо за ядене !?!?
    "платформата ще може да се инсталира както от самите производители на коли, така и от авторите на приложения за автомобилни мултимедии."
    Което означава, че потрбителя няма думата, ОБРЕЧЕН е !!!
    Както казах отврат, м..ната ви Адоб !
  • 2 ГОСТ

    11 0 Отговор
    Затова ще си караме старите бараки, никой няма да може да те следи да те подслушва или да те залива с помия от всякакво естество.
  • 3 Колев

    11 0 Отговор
    Значи ако си говориш нещо интимно с жената, ако правите секс, всичко ще се документира и ще е достъпно по цял свят.

    И когато после качиш колега/приятел, колата ще ти рекламира крем за хемороиди, защото видиш ли някой е разказал виц за хемороиди в предишното пътуване.

    Пълна помия са новите автомобили, колата вече не е кола, изгуби си духа още преди 15 години. После защо карам модел 1997 без мултимедия и екстри...
  • 4 Колев

    10 0 Отговор
    А и също така ще ти спират песента точно когато ти е любимата част (софтуерът ще знае кога е), за да ти рекламират какви ли не простотии.

    Както сега в средата на някое интересно клипче се прекъсва за реклама!