Отидете към основна версия

17 316 43

Samsung Galaxy S10 с пет камери?

  • samsung-
  • galaxy-
  • s10

Очаква се промените и подобренията в новия Samsung Galaxy S10 да бъдат значителни, имайки предвид, че с него южнокорейският гигант отбелязва 10-тата годишнина от излизането на серията на Galaxy.

Според нова информация най-доброто изпълнение на S10 ще има и двойна селфи камера в допълнение към конфигурацията на тройната камера на гърба. Това означава, че тази версия на новото Galaxy може да съдържа общо пет различни камери.

Ако тези нови слухове се окажат верни, Samsung, може да пусне три версии на Galaxy S10, най-вече в опит да се състезават срещу новото трио на iPhone, което се очаква да бъде представено през септември 2018-та.

Три модела, три различни конфигурации

Първият ще бъде стандартният Galaxy S10, който според същия източник е с кодово име Beyond 0. Изненадващо е, че този модел може да дойде с плосък 5.8-инчов дисплей, който да служи като пряк наследник на S9. Той може да включва система с двойна камера на гърба и скенер за пръстови отпечатъци, който не е интегриран в стъклото, а е поставен отстрани на телефона както при Sony Xperia XZ Premium.

Междинният модел се нарича Beyond 1 и е с 6.2-инчов извит дисплей. Това може да бъде Galaxy S10 + и да стартира с тройна задна камера, а именно 12MP wide, 12MP tele и 16MP fixed focus със 120-градусов супер широк ъгъл на снимане, плюс една предна камера за селфита. При този модел сензорът за пръстови отпечатъци може да бъде поставен под екрана, а не отстрани.

Топ изпълнението на флагмана най-вероятно ще да бъде Beyond 2, 6,44-инчов Galaxy S10 +, който разполага със същия сензор за пръстови отпечатъци, система за тройна задна камера и двойна селфи камера, която може да бъде заимствана от Galaxy A8.

Очаква се представянето да бъде в началото на 2019-та.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини