Отидете към основна версия

6 410 58

Салон в стил Volvo за новото Subaru Outback

  • subaru-
  • outback-
  • ню йорк 2019

Американското подразделение на Subaru публикува снимка на интериора на следващото поколение на Subaru Outback. Дизайнът на арматурното табло на комбито с повишена проходимост напомня на моделите на Volvo с вертикално разположен таблет и отвори на вентилационната система по краищата му.

Премиерата на новото Subaru Outback е насрочена за 17 април на салона в Ню Йорк. Автомобилът е базиран на модулната платформа SGP (Subaru Global Platform), на която е построен и новият Forester.

Конструкцията е изградена с използване на голямо количество високоякостна стомана, има по-нисък център на тежестта и подобрена шумо- и виброизолация. Устойчивостта на усукване е подобрена с между 80 и 100 процента.

По неофициална информация от двигателната гама на новия Outback ще отпадне шестцилиндровият боксер с обем 3.6 литра. Вместо него ще се предлага 2.4-литровият турбомотор с мощност 264 к.с. и максимален въртящ момент 376 Нм от Ascent.

Комбито с повишена проходимост ще има и хибридна версия. Нейната силова установка e-Boxer ще се състои от 2.0-литров опозитен бензинов двигател със 150 коня, електромотор с 16.7 к.с. и вариатор.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини