Last news in Fakti

25 Април, 2023 12:20 1 431 0

Subaru намери ново приложение на остатъчните материали от въздушни възглавници

  • въздушни възглавници-
  • subaru-
  • чантичка-
  • торба-
  • пазаруване

Компанията взима пример от Asics

Subaru намери ново приложение на остатъчните материали от въздушни възглавници - 1

Преди време ви разказахме за идеята на Asics, които използват остатъчните материали от въздушни възглавници за направата на всекидневни маратонки. Както и тогава разбрахме в повечето случаи тези остатъци биват изхвърляни, а материалът всъщност е гъвкав и изключително издръжлив. Именно поради тази причина от Subaru също решиха да оползотворят остатъците и да представят всекидневен продукт, който всеки може да използва.

Този път става въпрос за чанти направени от остатъчните материали от въздушните възглавници. Те са с цена от 20 долара и носят името Subaru x Re-S Upcycled Marche Bag. Японската компания си е партнирала с Toyoda Gosei, които участват и в направата на маратонките на Asics.

От компанията споделят, че необичайният материал е подходящ за торбичка за пазаруване за многократна употреба, тъй като показва "отлична издръжливост" и е устойчив на топлина и вода. Чантата "Marché" е с размери 550 мм височина, 340 мм широчина и 120 мм дълбочина, но може да бъде прилежно сгъната, така че да се побере в джоба ви. Subaru твърди, че благодарение на големия отвор може да побере пълноразмерна кърпа и други предмети.

Материята е със светлосин нюанс и може да се комбинира със сини или червено-розови ивици на дръжката, добавящи нотка на персонализация. Освен това между ивиците има светлоотразителен материал, което прави по-безопасно излизането през нощта. Разбира се, продуктът не би бил завършен без емблемата на Subaru върху етикета. За съжаление на феновете на японската марка, тя не се предлага във вариант STi.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА