Отидете към основна версия

26 851 28

Какво могат да направят германци от военен Урал? (ВИДЕО)

  • урал-
  • камион-
  • кемпер

Отговорът на този въпрос е: високопроходим дом на колела. Явно се срещат германци, които харесват суровите руски машини. Возилото, което ви представяме, е именно такова, доработено от немски ентусиасти. Става дума за военен камион Урал, превърнат в своеобразен кемпер за пътешествия из Евразия.

Кемперът е правен в продължение на година и половина, а за база е използван триосен камион Урал-4320, който е останал в бившата ГДР от соц. времената. Сега, военната машина е превърната в дом с всичко необходимо в него. На разположение на обитателите са двойно легло, гостна с маса и меки кресла, кухня с газов котлон и хладилник, както и санитарен възел.

Автономната система за отопление и топла вода се захранва от допълнителни акумулатори, които се зареждат от генератор и от слънчеви панели на покрива на камиона. Наличен е и 400-литров резервоар за питейна вода, бойлер и портативен душ. Ентусиастите от Германия вече са изминали 7 000 километра по пътищата на Европа и Азия. Вижте повече за преработения Урал.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини