Отидете към основна версия

5 345 5

Спортен кемпер за $100 000

  • кемпер-
  • ford

Има немалко фенове на автомобилния туризъм, които обаче са привърженици и на спортно изглеждащите возила. Именно за тях е предназначена таза разработка на ателието MS-RT, което ползва за база Ford Transit Custom.

След преработката се получава ефектен и спортно изглеждащ кемпер, който разполага със спортен обвес, с 18-цолови колела и с двойни ауспухни накрайници. Цената му е $100 000. Вътре също има доста иновации.

Налична е спътникова навигация, ксенонови фарове и адаптивен круиз контрол. Седалките на водача и пасажера до него са тапицирани с бяла кожа, а стандартният волан е сменен със спортен такъв.

Седалката на втори ред се разгъва и се превръща в спалня, а от дясно е монтирана кухня с котлони, хладилник и фурна. Още едно спално място е предвидено под отваряемия покрив.

За движение на спортния кемпер отговаря двулитров дизелов мотор с мощност 167 конски сили, който работи съвместно с шестстепенна автоматична скоростна кутия. Първата поръчка е направена от Стив Норт - запален автотурист.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини