Отидете към основна версия

4 394 13

Тайванска компания лидер в производството на 8k дисплеи

  • 8k-
  • тайван-
  • дисплеи-
  • технологии-
  • резолюция

Посветена на стратегията си за увеличаване на пазарния си дял, AU Optronics Corp. продължава да засилва пазарната си диверсифкациация, като предоставя продукти с високо качество, предназначени за различни пазари и приложения.

На тазгодишното Touch Taiwan изложение, провело се в края на месец август, AUO представи богата колекция от дисплеи за различни браншове, сред които 8k телевизор, мини LED дисплей за гейминг индустрията, смарт превозни средства и медицинска техника от висок клас.

В отговор на световната тенденция на пазара на телевизори с по-големи диагонали и очакваното повишаване на търсенето им покрай Олимпиадата в Токио през 2020 г., на пазара вече са пуснати широка гама от телевизионни марки, оборудвани с 8k дисплеи на AUO. Така или иначе, AUO е първият производител в бранша, способен да произвежда промишлени количества ултра широкоекранни 8k телевизионни дисплеи.

85-инчовият безрамков ALCD дисплей на AUO е с усъвършенствана HDR технология, която увеличава зоните на димиране до 1024 и предлага яркост до 2000 нита. Снабден с модули за LED подсветка с висока плътност, този усъвършенстван дисплей представя най-оптимизираните цветове, контраст и детайли във всяка картина.

С високото детайлно качество на картината и повече от 33 милиона пиксела, зрителите се чувстват така, сякаш обектите на екрана са реални, а това спомага на 8k HDR да заеме лидерска позиция в индустрията.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.

Свързани новини