Отидете към основна версия

4 028 24

Задава се голяма версия на бюджетния iPhone SE

  • apple-
  • iphone se-
  • iphone 8-
  • iphone se plus
Снимка: Shutterstock

След представянето на бюджетния iPhone SE 2020 се очаква, че Apple работи върху по-голяма версия на устройството, която ще се предлага с 5,5-инчов екран. Това предаде Softpedia.

Този ход е абсолютно логичен, особено ако разглеждаме модела, на който се базира iPhone SE. Новият бюджетен смартфон на Apple е предимно обновена версия на iPhone 8, тъй като използва същия дизайн и корпус. С други думи, iPhone SE е iPhone 8 с подобрени компоненти и почти същите функции, включително преден home бутон с вграден сензор за пръстов отпечатък.

Линията на iPhone 8 обаче включваше и модел Plus с 5.5-инчов екран и конфигурация с двойна камера. Apple най-вероятно ще използва и този корпус, за да пусне по-голям iPhone SE Plus.

Новият смартфон първоначално е бил планиран за началото на 2021-а, но сега има шанс компанията да го забави с няколко месеца поради причини, които тепърва ще се разкриват.

Информацията идва от анализатора на Apple Минг-Чи Куо, който казва, че по-големият iPhone SE се очаква да излезе през втората половина на следващата година. Както вече знаем, през есента технологичния гигант представя своите премиум устройства. Именно заради това, Apple може да използва събитието, за да дебютира и бюджетния iPhone SE Plus.

Разбира се, за момента това е само слух. Все пак, iPhone SE Plus не само че има смисъл, но е и нещо, което Apple трябва да стартира като част от опита си да разшири продуктовото си портфолиото с по-достъпни модели.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.

Свързани новини